• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien De westereen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in De Westereen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  De Westereen wordt ook wel Zwaagwesteinde genoemd. Dit is één van de tien dorpen in de gemeente Duntumadeel, in de Nederlandse provincie Friesland. De Westereen ligt in het gebied van de Friese Wouden. Woon jij De Westereen en kun je niet meer genieten van jouw dorp en haar mooie groene omgeving? Kun je de vogels ’s morgens niet meer horen fluiten? Dan is het misschien tijd om jouw gehoor een keer te laten testen. Deze gehoortest wordt door een StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving afgenomen. Zo weet je snel of jij toe bent aan een hoortoestel of niet.

  Op zoek naar een vakkundige audicien?

  Audiciens vergelijken in De Westereen

  Als je onderstaand formulier invult, dan brengen wij van Slimster je in contact met de dichtstbijzijnde audicien in De Westereen. Jouw audicien zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Je kunt bij de audicien terecht voor al jouw vragen. Dit kan gaan over hoortoestellen, preventie, maar ook over jouw zorgverzekering. Vul dus nu je gegevens in en kom erachter hoe jouw gehoor ervoor staat!