Laatste 0 audicien in Friesland

Ben jij woonachtig in Friesland en zoek je een betrouwbare en vakkundige audicien? Via Slimster kun je eenvoudig een afspraak maken bij een StAr-gecertificeerde audicien. Hier kun je terecht voor advies over hoortoestellen, hulp bij gehoorschade en natuurlijk voor een gratis hoortest. De bij ons aangesloten audiciens zijn actief in o.a. Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Benieuwd naar de kwaliteit van jouw gehoor? Vraag dan direct een gratis gehoortest aan!

  • Audiciens vergelijken in de provincie Friesland
  • Gratis hoortest en vrijblijvend advies
  • Gehoorbescherming en hoortoestellen op maat

Vergelijk audiciens in Friesland

Op zoek naar een goede hoorspecialist in jouw buurt? Bij Slimster werken we alleen samen met audiciens die beschikken over het StAr-certificaat. Hierdoor ben jij verzekerd van kwalititatieve hoorzorg, persoonlijke service en de beste hoortoestellen. Wil jij weten of in jouw Friese dorp of stad een vakkundige gehoorspecialist werkt? Bekijk dan het overzicht van alle plaatsen onderaan deze pagina.

Jouw gehoor vrijblijvend laten testen?

Hoortoestel op maat

Heb jij last van slechthorendheid en is een gehoorapparaat nodig om jouw gehoor te ondersteunen? De bij Slimster aangesloten audiciens in Friesland kunnen jou passend advies geven over hoortoestellen. Zo weet je welk hoortoestel merk het best past bij jouw situatie, wat de kosten zullen zijn én wat jouw zorgverzekering zal vergoeden. Advies is uiteraard vrijblijvend!

Gehoorschade voorkomen

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom is ons advies om te kiezen voor gehoorbescherming op maat. Zo voorkom je gehoorschade en vervelende hoorproblemen zoals tinnitus. Langdurige blootstelling aan harde geluiden kan leiden tot gehoorverlies. Onze audiciens kunnen oordoppen op maat maken voor verschillende toepassingen.