• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Meppel

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Meppel

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in de wijk Ezinge, Koedijkslanden, Oosterboer of in één van de andere wijken van Meppel en ervaar je problemen met jouw gehoor? SLimster heeft de oplossing voor jou. Wij bieden je een gratis hoortest aan bij een StAr gecertificeerd audicien bij jou in de omgeving. Door onderstaand formulier in te vullen neemt de dichtstbijzijnde audicien in Meppel contact met je op voor het inplannen van een afspraak. Je kan natuurlijk ook zelf langs een vestiging gaan.

  Zoek jij betrouwbare audiciens in Meppel?

  Hoorproblemen oplossen in Meppel

  Je krijgt een deskundig advies van jouw audicien. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en weet je zeker dat jij de beste oplossing vindt. Ook voor andere vragen omtrent het gehoor kun je terecht bij jouw gediplomeerde hoorwinkel. Dit kan gaan over preventie, oordoppen voor tijdens het zwemmen of vragen omtrent een vergoeding van jouw zorgverzekeringsmaatschappij. De audicien in Meppel beantwoord graag al jouw vragen.