Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Audicien Klazienaveen

Vergelijk 0 specialisten

Laatste 3 audicien in Klazienaveen

Merk de laatste tijd dat mijn linker oor echt minder wordt

Westerbeek, Schoonebeek

Heb problemen met het linkeroor. Geluiden komen soms erg luid binnen, oké is dan pijnlijk. In een wa

Landschaplaan, Emmen

Graag info en specificaties van de Advance 661- MRIE En opties van hulpmiddelen.

Klarinet, Soest

Maak afspraak

Wil jij weer alle geluiden in de omgeving van Klazienaveen en omstreken horen? Slimster helpt je bij het achterhalen van jouw gehoorprobleem. Dit doen wij door je een gratis hoortest aan te bieden. De audiciens die zijn aangesloten bij ons netwerk hebben allemaal een StAr certificaat op zak, waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd. Al onze partners hebben gediplomeerde personeelsleden in dienst en beschikken over de beste meetapparatuur van Nederland. Dit zorgt ervoor dat een hoortoestel met precisie wordt afgestemd. Hierdoor kun jij alle geluidstonen horen die je normaal gesproken zou moeten horen.

Gratis hoortest

Wil jij een gratis hoortest of een hoortoestel op proef? Door onderstaand formulier in te vullen kun je beide mogelijkheden aanvragen. De dichtstbijzijnde audicien in Klazienaveen zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Jouw audicien staat voor je klaar om je op alle fronten te adviseren. De gratis hoortest is geheel vrijblijvend.

Op zoek naar een ervaren audicien in Klazienaveen?

Hoortoestel nodig in Klazienaveen?

Wij begrijpen dat een hoortoestel een nieuwe ervaring voor je kan zijn. Daarom willen wij jou de mogelijkheid bieden om een gehoorapparaat op de proef thuis uit te proberen. Door de verschillen in het dagelijks leven te ervaren, ben je nog beter in staat om een goede beslissing te nemen. Is er geen sprake van gehoorverlies? Dan kun je kiezen voor gehoorbescherming, zoals oordoppen op maat, om jouw gehoor te beschermen.