• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Coevorden

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Coevorden

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  In Coevorden zijn er een aantal mooie bezienswaardigheden te vinden. Zo is er het Kasteel van Coevorden dat omstreeks 1025 is gebouwd. Tegenwoordig is dit kasteel verbouwd naar een hotel. Ook is hier een heerlijk restaurant te vinden. Wanneer je hier uit eten gaat is het vervelend als je de ober niet goed kunt horen. Onderneem daarom direct actie en vul onderstaand formulier in. Een StAr gecertificeerde audicien uit de omgeving van Coevorden zal contact met jou opnemen voor een gratis hoortest. Op basis van deze gehoortest krijg je vrijblijvend advies over gehoorbescherming en hoortoestellen indien nodig.

  Gehoor laten testen in Coevorden?

  Hooradvies op maat Coevorden

  De audicien in Coevorden zal de uitslag met je bespreken. Mocht het zo zijn dat jouw gehoor is verminderd door de jaren heen, dan zal de audicien je een goed advies geven. Een advies op maat. Dan kun je weer heerlijk genieten in het middeleeuwse kasteel in Coevorden. Twijfels over de kwaliteit van jouw gehoor? Vraag dan een gratis hoortest aan en weet direct hoe het met jouw oren gesteld is.