• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Assen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Assen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Ben jij woonachtig in de omgeving Assen en heb je al een tijdje problemen met jouw gehoor? Waarom dan geen gratis gehoortest in Assen doen? Je kunt je hieronder inschrijven voor een gratis hoortest. Mocht je toe zijn aan een hoortoestel dan krijg je er gratis één mee op proef. Zo kun je op jouw gemak in huiselijke kring bekijken of een hoortoestel ook iets voor jou is. Wij van Slimster weten uit ervaring dat gehoorproblemen erg vervelend kunnen zijn. Daarom bieden wij een gratis hoortest in Assen aan.

  StAr-gecertificeerde audiciens

  Deze hoortest zal worden afgenomen door een StAr gecertificeerde audicien in Assen. Audiciens met een StAr certificaat leveren kwaliteit en deskundig advies. Na het afnemen van de gratis hoortest in Assen kun je met deze gehoorspecialisten overleggen over jouw wensen. Zo weet je zeker dat jij altijd het beste advies krijgt over horen, gehoorproblemen en oplossingen.

  Goede audicien vinden in Assen?

  Gratis hoortest in Assen

  Heb je misschien een hoortoestel nodig? Onze audiciens in Assen bespreken met jou de mogelijkheden over een hoorapparaat, hulpmiddelen, oordoppen en vele andere zaken met betrekking tot het gehoor. Je wordt van deskundig advies voorzien over mogelijke vergoedingen voor jouw hoortoestel in Assen. De gratis hoortest vindt plaats bij een audicien in jouw eigen omgeving. Hierdoor hoef je nooit ver te reizen. Schrijf je in en er zal snel contact met je opgenomen worden over de gratis hoortest. Onze gehoorspecialisten in Assen staan altijd voor jou klaar!