Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Audicien Drenthe

Vergelijk 0 specialisten

Laatste 0 audicien in Drenthe

Maak afspraak

Drenthe is een provincie in het noordoosten van Nederland. Bekend om de hunebedden en het Drents Plateau, een gebied opgebouwd uit keileem tijdens de voorlaatste ijstijd. Ook in deze mooie en natuurrijke provincie werkt Slimster samen met betrouwbare audiciens. Deze StAr-gecertificeerde audiciens kunnen jou van advies voorzien bij allerlei gehoorproblemen en vragen. Benieuwd naar de kwaliteit van jouw gehoor? Vraag direct een gratis hoortest aan bij een audicien in Drenthe en ontvang vrijblijvend advies. Of je nu woont in Assen, Emmen of Meppel, via Slimster vind je altijd een vakkundige hoorspecialist!

  • Vraag eenvoudig een gratis gehoortest aan
  • Vind betrouwbare audiciens in Drenthe
  • Advies op maat bij hoortoestellen en oordoppen

Vergelijk audiciens in Drenthe

Merk je de laatste tijd dat jouw gehoor slechter is geworden? Last van oorsuizen of spraakverstaan? Dan is het een slimme stap om een afspraak te maken bij een audicien in Drenthe. De hoorspecialist zal een gehoortest afnemen om de kwaliteit van jouw oren in kaart te brengen. Blijkt dat er sprake is van gehoorverlies? Dan kan de audicien vakkundig advies geven over gehoorapparaten of andere hulpmiddelen. Ook voor gehoorbescherming, zoals oordoppen op maat, zit je bij onze audiciens goed! Benieuwd naar de Drentse audiciens die werken in jouw dorp of stad? Bekijk het overzicht op deze pagina.

Kwaliteit van jouw gehoor in kaart brengen?

Gehoorbescherming op maat

Om te voorkomen dat je gehoor achteruit gaat is gehoorbescherming verkrijgbaar. Blootstelling aan harde geluiden, zoals op festivals, tijdens het werken in de bouw of bij het motorrijden kan zorgen voor gehoorschade. Gelukkig kun je voor allerlei situaties oordoppen op maat laten maken. Vraag de audicien in jouw omgeving naar advies en het maken van comfortabele oordoppen.

Oordoppen nodig?

Hoortoestel advies

Blijkt uit de gratis hoortest dat jouw gehoor al dusdanig is aangetast? Dan zal de audicien in Drenthe je vakkundig adviseren over de verschillende soorten hoortoestellen. Hierbij kijkt de hoorspecialist naar jouw wensen, dagelijkse bezigheden en geschikte merken voor jouw hoortoestel. Uiteraard kan de audicien jou ook advies geven over de hoortoestel vergoeding van jouw zorgverzekeraar!

Beste hoortoestellen