• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Hor dakraam plaatsen

Een van de extra opties waar je uit kunt kiezen bij het laten plaatsen van dakramen is een hor. Horren zorgen ervoor dat insecten buiten blijven wanneer jij je dakraam lekker open wilt zetten. Een dakraam met insectenhor houdt niet alleen muggen buiten, het helpt ook bij het weren van pollen. Heb jij last van hooikoorts? Dan zorgt een hor dat je minder last hebt van tranende ogen en een snotneus. Op Slimster lees je alle informatie over dakramen met hor en vraag je gratis en vrijblijvende offertes aan.

Voordelen hor dakraam

 • Houdt insecten buiten
 • Pollenwerend
 • Geschikt voor alle dakramen
 • Zonwerende functie
 • Goedkope decoratie dakraam

Nadelen hor dakraam

 • Belemmert je uitzicht
 • Niet praktisch bij hoge dakramen

Wat kost een dakraam hor?

Wil jij graag een dakraam met hor laten plaatsen door een betrouwbare specialist? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten. Het op maat laten maken en monteren van dakraam horren is een erg specifiek werk. De prijs voor een insectenhor is afhankelijk van diverse factoren, zoals het soort dakvenster en de afmetingen van het raam. Ook het soort gaas en design van de horren hebben invloed op de kostprijs. In de prijstabel hieronder zie je gemiddelde vanaf prijzen voor verschillende horren. Wil je graag concrete prijzen vergelijken, eventueel in combinatie met de montage van nieuwe dakramen? Dan raden we je aan om de gratis offertes aan te vragen via Slimster, zodat jij eenvoudig de voordeligste deal kunt vinden.

Soort hor Vanaf prijs*
Inzethor € 70
Voorzethor € 70
Rolhor € 100

* Vanaf prijzen dakraam horren inclusief plaatsen en BTW.

Let op: dit zijn gemiddelde vanaf prijzen per type hor. Afhankelijk van factoren als afmetingen en soorten dakramen kan de prijs variëren.

Insectenhor voor alle dakramen

Voor ieder soort dakraam is wel een passende insectenhor te kopen. Houd er rekening mee dat niet ieder dakvenster dezelfde werking of constructie heeft. Kort gezegd kennen we inzethorren, voorzethorren en rolhorren. De bij Slimster aangesloten specialisten kunnen dakramen met ieder soort hor installeren.

Inzethor

Een inzethor is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, zonder dat hierbij gebruik gemaakt moet worden van schroeven. Inzethorren kunnen zowel bij houten dakramen als bij kunststof dakvensters worden gemonteerd. Een inklemhor is een eenvoudige en strakke raamhor die voornamelijk bij draai-kiepramen wordt geplaatst.

Voorzethor

Voorzethorren zijn erg veelzijdig en worden gebruikt in veel verschillende situaties. Het grote voordeel van een voorzethor is dat deze weinig ruimte in beslag neemt op het dakraam kozijn. Een voorzetraamhor is geschikt voor alle naar binnen of buiten draaiende ramen en schuivende ramen.

Rolhor

Rolhorren zijn compleet op maat te maken door onze specialisten zodat ze passend zijn voor dakramen van iedere afmeting. Raamrolhorren kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn worden geplaatst. Ook heb je de keuze uit horizontale of verticale plaatsing.

Zonwering dakvenster met hor

Wil jij insecten en pollen buiten houden, maar ook de zolderkamer kunnen verduisteren? Een zonwerende werking van de dakraam hor is wenselijk als je de zolder gebruikt als slaapkamer. Dan is een duoplissé raamhor een uitstekende keus. Deze horren hebben namelijk een insectwerende functie, maar ook een verduisteringsgordijn. Wil je de ruimte donker maken, dan rol je het verduisterende gordijn naar beneden. Wil je alleen gebruik maken van de hor, dan laat je het gordijn omhoog. De zonwerende functie zorgt er bovendien voor dat de kamertemperatuur aangenaam blijft tijdens warme zomerdagen.

Minder last van hooikoorts

Heb jij last van hooikoorts en word je gek van die tranende ogen en loopneus? Vraag de bij Slimster aangesloten specialisten dan om speciaal pollenwerend gaas. Dit gaas is ontworpen om 99 procent van alle pollen buiten te houden. Zo kun je met een gerust hart je dakraam met hor openzetten zonder je zorgen te maken over rode ogen.

Direct gratis hor dakraam offertes vergelijken!

Wil jij graag een dakraam inclusief hor laten plaatsen? Laat dit dan doen door een erkend bedrijf via Slimster. Wij brengen jou vrijblijvend in contact met de beste dakraam specialisten uit jouw eigen regio. Vul het offerteformulier en ontvang tot 5 gratis offertes voor het plaatsen van dakramen met insecten hor. Jij kunt de prijsopgaven op je gemak thuis vergelijken om de beste deal te vinden. Door ons handige offertesysteem kun jij tot wel 45 procent op de totale kosten besparen!

 • Goedkoopste prijzen dakramen met hor
 • Ontvang tot 5 gratis prijsoffertes
 • Vergelijk lokale dakraam specialisten
 • Bespaar tot wel 45% op de totale prijs