Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Kersttrends 2021
Ga naar

5 Kersttrends voor 2021

Ben jij al aan het aftellen? Kerst komt er weer aan! Weet je al wat je dit jaar in de kerstboom hangt of wil je nog inspiratie opdoen? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen want kerstversiering maakt gelukkig, blijkt uit onderzoek. Dompel je helemaal onder in het kerstgevoel en ontdek wat de 5 kersttrends voor dit jaar zijn.

Kersttrend 1: Naturel

kersttrend 2019

De eerste kersttrend sluit aan bij de woontrends van 2020: natuurlijke en duurzame materialen. Denk aan het gebruik van houten versiering, dennenappels en sneeuwwitte kussens. Vergeet ook niet veel groen te gebruiken: ook kleine kerstboompjes doen het goed.

Meer inspiratie opdoen voor de natuurlijke kerst trend?

Kersttrend 2: Zoet & roze

kerst roze

De tweede kersttrend kan bijna niet zoeter: een roze kerst. Je kunt deze trend op verschillende manieren verwerken, van zuurstokroze tot oudroze. Wil je liever alleen een paar roze details verwerken in je huis? Ga voor rosegouden kerstballen, oudroze kussens of een paar roze kaarsen.

Meer inspiratie opdoen voor de roze kerst trend?

Kersttrend 3: Traditioneel

kerst nostalgie

Deze trend blijft eigenlijk ieder jaar terugkomen: de traditionele kersttrend. Denk hier aan groene, zilvere en rode kerstversiering, veel kerstbomen en dennentakken. Ook de sneeuwpoppen en kerststerren mogen niet ontbreken.

Meer inspiratie opdoen voor de traditionele kerst trend?

Kersttrend 4: Goud

kersttrend goud

Ook goud zien we deze kerst veel terug. Ga voor een paar gouden details of pak groots uit. Goud versierde kerstbomen, gouden kaarsen en kerstverlichting met een warme gloed.

Meer inspiratie opdoen voor gouden kerst trend?

Kersttrend 5: Frozen Christmas

frozen christmas

Ijzige kleuren zijn ook een optie deze kerst. Denk hier aan sneeuwwit en verschillende blauwtinten: van donkerblauw tot ijsblauw.

Meer inspiratie opdoen voor de Frozen kerst trend?

Ben jij klaar voor de feestdagen?

Houd onze blog in de gaten voor meer handige interieurtrends. Of lees andere leuke artikelen over alles in en rondom de woning. Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.

Deel deze pagina