• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 138.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kersttrends 2018

5 kersttrends voor dit jaar

Ben jij al aan het aftellen? Kerst komt er weer aan! Weet je al wat je dit jaar in de kerstboom hangt of wil je nog inspiratie opdoen? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen want kerstversiering maakt gelukkig, blijkt uit onderzoek. Dompel je helemaal onder in het kerstgevoel en ontdek wat de 5 kersttrends voor dit jaar zijn.

Kersttrend 1. Klassiek groen

kersttrends

De kleur groen is een echte woontrend dit najaar en ook bij alle kerstversiering kunnen we niet om de klassieke groene kleur heen. Natuurlijk is je kerstboom groen, maar ook groene kerstballen hang je deze kerst in de boom. Combineer met natuurlijke materialen zoals dennenappels of houten kerstdecoraties voor een speels effect.

Kersttrend 2. Winters wit

trends kerst

Tover jouw interieur om tot een winter wonderland met de kersttrend winters wit. Combineer wit met zilveren kerstballen in de kerstboom voor een sprookjesachtig geheel. Wil je groots uitpakken? Spuit je kerstboom wit met nepsneeuw of kies voor plukjes nepsneeuw op de takken van de kerstboom.

Kersttrend 3. Nachtblauw

versiering kerst

Heb je een stoer interieur? Kies dan voor blauwe kerstversiering in de kerstboom. Voor een stoer effect kies je voor bijvoorbeeld strikken van denim stof. Combineer blauw met witte kerstballen voor een extra winters effect. Liever wat meer warmte in je interieur? Kies dan voor een combinatie van nachtblauw en chocoladebruine tinten voor een knus gevoel.

Kersttrend 4. Pretty pink

kerstversiering

Misschien komt het niet zo snel in je op om de kerstboom vol te hangen met roze kerstversiering, maar dit jaar is ook dit een van de trendkleuren met kerst. Dit betekent niet dat je je kersboom vol hoeft te hangen het knalroze kerstballen. Ga voor roze tinten en combineer met grijs en wit voor een sfeervolle én feestelijke look.

Kersttrend 5. Regenboog kerstboom

Wil je helemaal losgaan deze kerst? Kies dan voor de regenboog kerstboom. Sorteer je kerstballen op kleur en hang ze op volgorde van een regenboog in de kerstboom. Of spuit je kerstboom in alle kleuren van de regenboog.. Lekker druk, maar ook gezellig. En één ding is dan zeker; jouw kerstboom steelt de show dit jaar.

Ben jij klaar voor de feestdagen?


Houd onze blog in de gaten voor meer handige interieurtrends. Of lees andere leuke artikelen over alles in en rondom de woning. Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.

Deel deze pagina