• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Kosten badkamer designradiator plaatsen

Op zoek naar de juiste verwarming voor een aangename temperatuur in de badkamer? Een radiator hoort vandaag de dag meer te doen dan alleen verwarmen. Het is namelijk steeds normaler dat de verwarming aansluit bij de rest van het interieur. Een designradiator is de uitgelezen mogelijkheid om stijl en comfort met elkaar te combineren.

Mogelijkheden designradiator

Een designradiator, decorradiator of handdoekrek: er zijn vele benamingen voor deze stijlvolle manier om je badkamer te verwarmen. Uit welke soorten design radiatoren kan je kiezen? Enkele mogelijkheden zijn:

  • Meestvoorkomend: horizontale radiator
  • Verticale radiator
  • Vrijstaande radiator
  • Handdoekradiator

Wat kost een design radiator?

De kosten van een design radiator zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het model en de afmetingen van de radiator. Een expert kan je adviseren over de verschillende mogelijkheden en beste optie voor jouw badkamer. Benieuwd naar de exacte prijs van de designradiator die jij voor ogen hebt? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster.

Welke stijl heb je voor ogen?

Een designradiator zorgt voor een zekere uitstraling in de badkamer. Wil je een moderne of klassieke sfeer creëren? Je hebt de keuze uit verschillende modellen, kleuren en materialen. Daarnaast is een radiator voor de badkamer altijd speciaal gecoat om in vochtige ruimtes te kunnen staan.

Altijd warme handdoeken

Het is een heerlijk gevoel om een warme handdoek om je heen te kunnen slaan zodra je uit de douche stapt. Veel designradiatoren zijn ook direct een verwarmd handdoekrek, ookwel handdoekradiator genoemd. Deze stijlvolle radiatoren zien er dus niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook een dubbele functie; ze verwarmen de badkamer én vormen een handdoekrek.

Designradiator laten plaatsen door expert

Bij het verbouwen van de badkamer komt veel kijken, zoals het aanleggen van de verwarming. Ga je voor design radiatoren? Schakel dan de hulp in van een vakman en weet zeker dat de verwarming goed wordt geplaatst. Door een expert in te schakelen, kan je tevens altijd terugvallen op garantie. Vergelijk regionale bedrijven door gratis offertes aan te vragen via Slimster en vind eenvoudig de beste deal.