Afvoeren asbest

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten
Minimale kosten € 13
Gemiddelde kosten € 22
Maximale kosten € 30
Gemiddelde prijs per 100kg asbesthoudend materiaal, afhankelijk per gemeente

Het verwijderen van asbest is een klus die je liever niet zelf doet, maar je dient ook rekening te houden met het vervoeren van de asbest naar de reiniging in jouw gemeente. Om te voorkomen dat jezelf en anderen mensen in jouw omgeving gezondheidsproblemen zullen oplopen zullen de aangesloten specialisten jouw asbest ook afvoeren naar de milieustraat.

Asbest af laten voeren?
Asbest offerte

Kosten afvoeren asbest

Het afvoeren van asbest is een verplicht onderdeel bij het saneren van asbest en zelfs wettelijk vastgesteld. Sinds een aantal jaar kun je ervoor kiezen om het asbest zelf te vervoeren of dit door een specialist uit te laten voeren. Qua kosten verschillen beide opties niet heel erg veel van elkaar. Zo dien je bij het zelf vervoeren van asbest rekening te houden met speciale regels en voorzorgsmaatregelen die ook geld kosten. De aangesloten experts willen jou graag ontzien van al deze belemmeringen.

Besparen op asbest afvoeren

Afvoeren asbest

Het verwijderen en afvoeren van asbest is een vervelende klus. Wil je op een snelle en goedkope manier zonder gedoe asbest laten verwijderen? Schakel dan een gecertificeerd bedrijf in. Vraag dan een offerte aan voor zowel het verwijderen als het afvoeren van het asbesthoudend materiaal. Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden die onze aangesloten specialisten jou kunnen bieden? Vraag gratis offertes aan door het contactformulier in te vullen en beslis zelf met welke partij je in zee gaat.

Vergelijk meer dan 200 aangesloten specialisten

ABO Milieuconsult
Asbest Advies Zeeland
BA Asbestinventarisaties
Holland milieutechniek
Olvaldi
Visser Asbestsanering
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis asbest offertes?
Geheel vrijblijvend
Afvoeren asbest