Wasdroger met 10 kg of meer vulgewicht kopen

Wasdrogers met 10 kg of meer vulgewicht

Niets is zo vervelend als een wasdroger met een kleinere capaciteit dan de wasmachine in huis. Het is altijd verstandig om de capaciteit van de wasmachine en de wasdroger op elkaar af te stemmen, anders past niet alle wasgoed uit de wasmachine in de droger. Heb jij een grote wasmachine in huis en zoek je naar een nieuwe droger? Of wil je gelijk een grote droger aanschaffen om ook grote stoffen te kunnen drogen? Kijk dan eens naar een wasdroger met een vulinhoud van 10 kilo of meer. Via Slimster vergelijk je alle 10 kg drogers en vind je eenvoudig de beste online deal! Ook voor wasdrogers met 11kg, 12kg, 13kg, 14kg of 15kg gebruik je onze handige filtertool.

2 resultaten
Asko T411HD.W
Warmtepompdroger , 11 kg , Energieklasse A++
Asko T411HD.W
Geen reviews
€ 1399,-
3 prijzen
Warmtepompdroger
11 kg
Hoover NDP C10TCBERX-S
Condensdroger , 10 kg , Energieklasse B
Hoover NDP C10TCBERX-S
Geen reviews
€ 710,-
2 prijzen
Condensdroger
10 kg

Wasdrogers 10 kg of meer vulgewicht vergelijken

Vergelijk alle wasdrogers met een maximale vulinhoud van 10 kg of meer op deze pagina. Via het filter links op het scherm kun je meer voorkeuren opgeven. Op Slimster.nl vind je altijd de beste prijs voor een nieuwe wasdroger. Alhoewel een wasdroger met een inhoud van 10 kg vaak duurder in de aanschaf is dan een model met een kleinere capaciteit, kunnen we je via Slimster altijd de beste prijs aanbieden. Door alle webshops kieskeurig te vergelijken vind je beslist de beste online aanbieding voor jouw nieuwe grote droogautomaat!

Welk type droger past bij mij?

Wanneer je zoekt naar een wasdroger met een grote capaciteit, dan zullen er wel enkele concessies gedaan moeten worden. Een luchtafvoerdroger heeft vaak een middelgroot vulgewicht van 5 tot 7 kilogram. Een luchtafvoerdroger met een trommelinhoud van 10 kg vinden we dan ook niet terug in het assortiment van de diverse producenten.

Dit ligt anders bij een condensdroger en bij een warmtepompdroger. Warmtepompdrogers zijn in feite zuinige condensdrogers. Deze hebben een zuiniger energielabel en verbruiken minder energie. Wel ligt de aanschafprijs van een warmtepompdroger iets hoger. Het gebruik van de droger kan hier de doorslag geven. Gebruik je de wasdroger ongeveer 1 keer per week? Dan kan een condensdroger zeker voldoen. Als je de wasdroger echter vaker gebruikt per week, dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een energiezuinige warmtepompdroger.

Een gezin met 2 kinderen zal de droger meestal vaker dan 1 keer per week gebruiken, waardoor je met een warmtepompdroger al snel veel zuiniger uit bent. Of doe jij de was voor een sportteam of winkel? Ook in dat geval kan het slim zijn om voor een grote wasdroger te kiezen, met een capaciteit van 10, 11, 12, 13, 14 of zelfs 15 kilogram.

Op zoek naar de beste wasdroger van dit jaar?
Beste wasdrogers

Wanneer kiezen voor een droger met minimaal 10 kg trommelinhoud?

De beste tip voor het uitzoeken van een nieuwe wasdroger is om de capaciteit van de trommel van zowel de wasmachine als de droger op elkaar af te stemmen. Zo kan al het wasgoed direct uit de wasmachine in de wasdroger geplaatst worden. Vaak kiezen grote gezinnen voor een wasmachine met een grote trommelinhoud. In dat geval is een wasdroger met een groot vulgewicht van 10 kilogram of meer ook een goede keuze.

Stem het maximale vulgewicht van de droger altijd af op die van de wasmachine. Dan kun je namelijk het wasgoed na een wasje direct in de droogtrommel stoppen!