Toshiba CI+ gecertificeerde TV's vergelijken

Toshiba CI+ gecertificeerde TV's

Ben jij op zoek naar een nieuwe Toshiba televisie? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de aanbieder van digitale televisie waar jij een abonnement hebt. Niet ieder tv-model is namelijk geschikt voor alle zenderaanbieders. Om dit zeker te weten kun je kijken naar de certificatie. Dit houdt in dat een bepaalde televisie getest is (qua werking en installatie) met de aanbieder. Zo mag je verwachten dat de TV probleemloos werkt in combinatie met een CI+ module. Op deze pagina kun je alle Toshiba CI+ gecertificeerde TV's bekijken voor aanbieders van digitale TV, zoals Ziggo, UPC, KPN, Canal Digitaal en Caiway.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Toshiba CI+ gecertificeerde tv's vergelijken

Op zoek naar de ideale Toshiba CI+ gecertificeerde televisie? Slimster biedt een uitgekiende vergelijkingstool die je helpt bij het vinden van de perfecte match. Je kunt Toshiba tv's vergelijken op basis van eigenschappen zoals beeldformaat, resolutie, smart functies, en energieverbruik. Slimster maakt het ook mogelijk om prijzen van diverse webshops naast elkaar te leggen, waardoor je gegarandeerd bent van de scherpste aanbieding.

Dankzij onze filters en een overzichtelijke interface vind je moeiteloos een Toshiba tv met CI+ certificatie die past bij jouw behoeften en budget. Slimster maakt het eenvoudiger dan ooit om zonder gedoe de beste deal te vinden voor jouw nieuwe Toshiba televisie.

Benieuwd naar de beste LED televisies van 2024?
Beste LED TV

Staat jouw oude Toshiba televisie er niet tussen?

Al geruime tijd heeft Toshiba getracht om alle modellen uit 2009 en 2010 gecertificeerd te krijgen voor digitale tv. Zowel UPC en Ziggo hebben aangegeven deze modellen niet meer te gaan ondersteunen. De modellen die dus een certificering hebben komen dus allemaal uit 2011, 2012 of later. Tot op heden is er niet bekend of er technieken of trucjes zijn om oudere modellen te laten werken op CI+ bij UPC of Ziggo. Indien jij dit wel werkend hebt gekregen horen wij dit graag op het forum of via e-mail.