Sharp CI+ gecertificeerde TV's vergelijken

Sharp CI+ gecertificeerde TV's

Ben jij op zoek naar een nieuwe Sharp televisie? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de aanbieder van digitale televisie waar jij een abonnement hebt. Niet ieder tv-model is namelijk geschikt voor alle zenderaanbieders. Om dit zeker te weten kun je kijken naar de certificatie. Dit houdt in dat een bepaalde televisie getest is (qua werking en installatie) met de aanbieder. Zo mag je verwachten dat de TV probleemloos werkt in combinatie met een CI+ module. Op deze pagina kun je alle Sharp CI+ gecertificeerde TV's bekijken voor aanbieders van digitale TV, zoals Ziggo, UPC, KPN, Canal Digitaal en Caiway.

2 resultaten
Sharp Aquos 43BL5EA
43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp Aquos 43BL5EA
Geen reviews
€ 455,-
1 prijs
43 inch
4K Ultra HD
Sharp Aquos 32BC3E
32 inch , HD , LED / LCD
Sharp Aquos 32BC3E
Geen reviews
€ 263,-
1 prijs
32 inch
HD

CI+ module Sharp TV

CI+ staat voor Common Interface Plus en is niet meer dan een soort smartcard die je in de televisie steekt. Op de smartcard staat informatie opgeslagen over jouw abonnement en op deze manier heb je dus de beschikking over digitale televisie. Hiervoor moet de analoge televisiekabel (COAX-kabel) wel in de televisie gestoken zijn, want de smartcard haalt deze informatie wel weer op via deze kabel. De installatie is erg eenvoudig, maar niet elke televisie wordt ondersteunt door de televisie-aanbieder.

Op zoek naar de beste 4K Ultra HD televisie van 2024?
Beste 4K TV

Staat jouw Sharp televisie er niet tussen? Geen nood!

Het kan goed zijn dat jouw televisie niet in het rijtje staat. In de lijst hebben wij enkel modellen genoteerd waarvan de aanbieder heeft aangegeven ook met dit model bekend te zijn en ook technische ondersteuning kan bieden via de helpdesk. Dit neemt echter niet weg dat eventueel ook andere modellen, met een CI+ ingang, gewoon kunnen werken met een dergelijke smartcard.

Wij proberen altijd deze lijst helemaal up-to-date te houden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je gerust jouw vraag op het televisieforum stellen of contact opnemen. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen met de installatie of configuratie van de CI+ module in jouw Sharp televisie.