Stoomgeneratoren vergelijken

Heb jij veel strijkgoed liggen en wil je hier soepel door heen glijden? Dan is een stoomgenerator precies wat je zoekt. Stoomgeneratoren hebben een groter waterreservoir en hogere stoomdruk dan normale strijkijzers. Hierdoor strijken ze zelfs de meest hardnekkige kreukels glad. Maar wat is nu de beste koop? Bij Slimster kun je alle stoomgeneratoren vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind je direct de beste deal!

6 resultaten
Calor Pro Express Ultimate II GV9713C0
Stoomgenerator , Grijs, Wit
Calor Pro Express Ultimate II GV9713C0
Geen reviews
€ 227,-
2 prijzen
Stoomgenerator
Calor SV9202C0
Stoomgenerator , 130 g/min , Blauw, Wit
Placeholder
Geen reviews
€ 159,-
2 prijzen
Stoomgenerator
130 g/min
Black & Decker BXSS2200E
Stoomgenerator , 45 g/min , Zwart, Grijs, Oranje
BLACK & DECKER BXSS2200E
Geen reviews
€ 63,-
2 prijzen
Stoomgenerator
45 g/min
Calor Pro Express Ultimate II GV9721C0
Stoomgenerator , Violet, Wit
Calor Pro Express Ultimate II GV9721C0
Geen reviews
€ 239,-
1 prijs
Stoomgenerator
Black & Decker BXSS2200E
Stoomgenerator , 120 g/min , Zwart
Black & Decker BXSS2200E
Geen reviews
€ 99,-
1 prijs
Stoomgenerator
120 g/min
Philips 7000 Series Psg7030/20
Stoomgenerator , 120 g/min , Blauw
Philips 7000 Series Psg7030/20
Geen reviews
€ 211,-
1 prijs
Stoomgenerator
120 g/min

Alle stoomgeneratoren vergelijken

Voordat je een stoomgenerator gaat kopen, is het slim om het aanbod kieskeurig te vergelijken. Zo voorkom je dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop. Maak gebruik van ons handige filtermenu en vergelijk stoomgeneratoren op kenmerken die jij belangrijk vindt. Zo kun je natuurlijk vergelijken op prijzen, maar ook op kleur, capaciteit van de watertank en de maximale stoomstoot. Heb jij stoomgeneratoren gevonden die aan jouw wensen voldoen? Zet deze modellen naast elkaar en vergelijk ze onderling om de beste stoomgenerator te vinden.

Op zoek naar de beste stoomgenerator 2024?
Beste stoomgeneratoren

Waarom een stoomgenerator kopen en geen stoomstrijkijzer?

Bij het vergelijken van strijkijzers kom je voornamelijk stoomstrijkijzers tegen en stoomgeneratoren. Maar waarom zou je voor een stoomgenerator moeten kiezen? Stoomgeneratoren bieden een hogere druk dan normale stoomstrijkijzers. Dit betekent dat het stoom krachtiger uit de strijkzool komt, waardoor je beter de meest hardnekkige kreukels uit je kleding strijkt. Een stoomgenerator herken je aan het grote waterreservoir. Dit is handig voor gezinnen die veel en vaak strijken, omdat je minder vaak hoeft bij te vullen. Nadeel is dat stoomgeneratoren groter zijn en daardoor een grotere strijkplank nodig hebben.

Voordelen

  • Groot waterreservoir en geschikt voor veel strijkwerk
  • Strijkijzer is lichter omdat hij niet vastzit aan het reservoir
  • Hogere druk en krachtigere stoomstoot
  • Maakt zelfs de meest hardnekkige kreukels glad

Nadelen

  • Hogere prijs
  • Groot formaat en daardoor lastiger opbergen
stoomgeneratoren vergelijken
vergelijk stoomgeneratoren
stoomgenerator kopen

Hoogste stoomkracht met een stoomgenerator

Wanneer je veel en vaak strijkt, is een stoomgenerator de beste optie. Je hoeft immers minder vaak water bij te vullen én geniet van een hogere stoomkracht. Stoomgeneratoren hebben een hogere continue stoomproductie dan normale strijkijzers. Een stoomgenerator levert minimaal 150 g/min stoom en is dus geschikt voor stugge stoffen en hardnekkige kreukels. Je strijkresultaat is beter en je hoeft minder vaak over kreukels te gaan om ze glad te krijgen. Voor zwaar gekreukte kleding beschikken ze over een extra stoomstoot tot soms wel meer dan 400 gram per minuut.

Stoomgenerator merken

Benieuwd welke merken goede stoomgeneratoren maken? Bij Slimster kun je het assortiment van alle merken stoomgeneratoren vergelijken. Merken die bekend staan om het produceren van betrouwbare stoomgeneratoren zijn onder andere;

Nieuwe stoomgenerator kopen via Slimster

Heb jij na het vergelijken van alle stoomgeneratoren een model gevonden dat aan al jouw eisen voldoet? Bekijk op de productpagina direct het overzicht met alle prijzen. Selecteer de goedkoopste aanbieding en bestel bij desbetreffende webshop. Door kieskeurig te vergelijken kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe stoomgenerator.