Dyson stofzuigers

Dyson stofzuigers

Dyson staat bekend om haar innovatieve stofzuigers. De Dyson stofzuigers beschikken over de nieuwste technieken, een futuristisch design en zijn voorzien van alle handige functies om stofzuigen simpel te maken. Je kunt bij dit merk terecht voor draadloze steelstofzuigers en voor sledesofzuigers (traditionele stofzuigers). Op deze pagina van Slimster vind je het actuele aanbod met alle Dyson stofzuigers!

Op zoek naar de beste Dyson stofzuiger voor jouw woning? Bij Slimster kun je alle Dyson stofzuigers vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jou graag bij het vinden van de goedkoopste aanbieding voor o.a. de Dyson V10, V12, V15 of de Dyson Cinetic Big Ball stofzuigers.

2 resultaten
Dyson Cyclone V10
Steel-stofzuiger , 150 W
Dyson Cyclone V10
8,8
67 reviews
€ 479,-
1 prijs
Steel-stofzuiger
Dyson V12 Detect Slim Absolute
Steel-stofzuiger , 150 W , 73 dB
Dyson V12 Detect Slim Absolute
9,4
347 reviews
€ 699,-
1 prijs
Steel-stofzuiger

Alle Dyson stofzuigers vergelijken

Voordat je een nieuwe stofzuiger koopt, is het slim om het Dyson aanbod kieskeurig te vergelijken. Bij Slimster helpen we je hier graag bij. Maak gebruik van ons handige filtermenu en vergelijk Dyson stofzuigers op kenmerken die jij belangrijk vindt. Stel jouw maximale budget in en vergelijk op bijvoorbeeld het geluidsniveau, maximale zuigkracht en meegeleverde accessoires. Na het filteren tonen we je direct de Dyson stofzuigers die voldoen aan jouw wensen!

Direct de beste Dyson stofzuigers bekijken?
Beste stofzuigers

Het merk Dyson

Dyson is een popoulair stofzuigermerk dat bekend staat om zijn innovatieve technologie en design. Opgericht door Sir James Dyson in 1993, heeft het bedrijf een revolutie teweeggebracht in de stofzuigerindustrie door het gebruik van zakloze cyclonische technologie, waardoor traditionele stofzakken overbodig werden.

Dyson's producten onderscheiden zich door krachtige zuigkracht, geavanceerde filtratie en duurzaamheid. Naast stofzuigers produceert Dyson ook andere huishoudelijke apparaten zoals ventilatoren, luchtreinigers en handdrogers. Het merk heeft wereldwijd erkenning gekregen en is een symbool geworden van kwaliteit, moderniteit en vernieuwing in huishoudelijke apparatuur.

dyson stofzuigers

Voordelen Dyson steelstofzuigers (V15, V12, V10 en V8)

Dyson is misschien wel het meest bekend om de draadloze steelstofzuigers die zij produceren. Deze Dyson steelstofzuigers bieden een hoge draadloze zuigkracht voor een grondige reiniging van het hele huis. Ze zijn licht en veelzijdig voor dagelijks gebruik. In de tabel hieronder hebben wij alle voordelen (en nadelen) van de verschillende Dyson steelstofzuiger series gezet.

Dyson V15 Dyson V12 Dyson V10 Dyson V8
Zuigkracht
Accuduur (lage stand) 60 min 60 min 60 min 40 min
Accuduur (max stand) 8 min 8 min 7 min 5 min
Bediening Vingergreep Aan/uit knop Vingergreep Vingergreep
Stofreservoir Groot Klein Groot Klein
Groene lichtstraal
LCD display
Automatische stand
Prijs

Voordelen Dyson sledestofzuigers (Cinetic Big Ball)

Wist jij dat Dyson ook goede 'normale' stofzuigers maakt? De Dyson sledestofzuigers zijn zakloos, compact en hebben een zeer hoge zuigkracht. De Dyson Cinetic Big Ball is bovendien een uniek staaltje wetenschap. Dit model heeft geen filters die gewassen of vervangen moeten worden, wat jou een hoop onderhoud scheelt. In de tabel hieronder zie je de voordelen en nadelen van de verschillende sledestofzuigers van Dyson.

Dyson Cinetic Big Ball
Absolute 2
Dyson Cinetic Big Ball
Multi Floor 2
Dyson Big Ball
Multi Floor 2
Dyson Big Ball
Parquet 2
Zuigkracht
Omvalbeveiliging
Automatische zuigmond Type vloer Type vloer Type vloer Type vloer
Onderhoudsvrije filters
Houten vloer
Haren huisdier
Geluidsniveau 80 dB 80 dB 80 dB 80 dB
Prijs

Zoals je ziet heeft een Dyson stofzuiger een behoorlijk hoog geluidsniveau. 80 decibel is erg luid en maakt het niet mogelijk om een normaal gesprek te voeren. Ook kun je de radio of tv niet meer volgen. Vind je dit belangrijk? Dan kun je hier alle stille stofzuigers vergelijken, met een geluidsniveau lager dan 66 dB.

dyson stofzuigers vergelijken
stofzuiger dyson kopen

Accessoires Dyson stofzuiger

Alles uit je Dyson stofzuiger halen? Dan kun je de extra accessoires van Dyson aanschaffen. Met de Dyson Extension Hose kom je nog beter op lastig te bereiken plekken. Deze verlengslanng is geschikt voor de Dyson V8, V10, V11 en V15. Heb je veel huisdieren? Dan is de Dyson klitvrije borstel een goede uitbreiding. In deze borstel blijven geen dierenharen zitten. De Dyson borstel is geschikt voor de V8, V10, V11 en V15.

Heb jij een woning met veel hoekjes, naadjes en kieren? Dan kun je voor de Dyson V12 de speciale lichtgevende kierenzuiger kopen. Deze maakt stof en kruimels beter zichtbaar en zorgt ervoor dat je moeilijke plekken beter bereikt. Heb jij een Dyson V8, V10, V11 of V15? Dan is er een flexibele kierenzuigmond te bestellen voor lastig bereikbare plekken.

Beste Dyson (steel)stofzuiger kopen via Slimster

Op zoek naar de beste Dyson stofzuiger voor de laagste prijs? Via Slimster kun je eenvoudig alle Dyson stofzuigers vergelijken en besparen op de kosten. Selecteer jouw favorieten steelstofzuiger of sledestofzuiger van Dyson en check de prijstabel op de productpagina. Hier zie je een overzicht met de goedkoopste online aanbiedingen. Bestel jouw nieuwe Dyson stofzuiger vandaag en geniet de volgende dag al van jouw krachtige en innovatieve stofzuighulp!