Draadloze steelstofzuigers vergelijken

Steelstofzuigers koop je vanwege hun draadloze mobiliteit: je beweegt er moeiteloos mee door de kamer. Dus zoek je een stofzuiger van Dyson, Miele of een ander merk zonder snoer? Bij Slimster vergelijken we de merken en modellen. Wij helpen je een betere keuze te maken uit wat er allemaal beschikbaar is. Op deze pagina kun je het actuele aanbod steelstofzuigers vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind je gemakkelijk de beste deal!

5 resultaten
Samsung Bespoke Jet
Steel-stofzuiger , 86 dB
Samsung Bespoke Jet
9,2
78 reviews
€ 549,-
2 prijzen
Steel-stofzuiger
Rowenta X-NANO RH1128
Steel-stofzuiger , 20 W , 82 dB
Rowenta X-NANO RH1128
Geen reviews
€ 118,-
2 prijzen
Steel-stofzuiger
Miele Triflex HX2
Steel-stofzuiger
Miele Triflex HX2
Geen reviews
€ 593,-
1 prijs
Steel-stofzuiger
Dyson V10 Absolute
Steel-stofzuiger , 151 W
Dyson V10 Absolute
Geen reviews
€ 449,-
2 prijzen
Steel-stofzuiger
Dyson V10 Extra
Steel-stofzuiger , 150 W
Dyson V10 Extra
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Steel-stofzuiger

Alle draadloze steelstofzuigers vergelijken

Steelstofzuigers duur? Zelfs merken zoals Miele en Dyson zijn heel goedkoop beschikbaar als je een goede vergelijking maakt. Daarom kijken wij met je mee. Sterker nog, we doen bij Slimster graag het huiswerk voor je. Jij hoeft alleen maar te kiezen uit onze vergelijkingen. We vergelijken de prijs, reviews, specificaties en de levertijden. Zo maak jij de beste keuze.

Bestel een draadloze stofzuiger voor een lagere prijs dan je zou verwachten. Een snoerloze stofzuiger is beschikbaar voor iedereen, om het jou makkelijker te maken. Gebruik ze als handstofzuiger in de auto en om de lastige plekken bij je thuis te bereiken.

Benieuwd naar de beste steelstofzuiger van 2024?
Beste stofzuigers

Wat zijn de voordelen van een steelstofzuigers?

  • Lichtgewicht stofzuigers zonder snoer
  • Aanpasbare zuigkracht en geavanceerde filtratie
  • Ideaal voor de trap, het plafond en de hoeken

Lichtgewicht en heel handig

Steelstofzuigers zijn licht van gewicht, makkelijk te bewegen en heel goed geschikt om alle lastige plekjes te stofzuigen. Gebruik ze met de handige opzetstukken en borstels, zodat je overal bij kan komen en overal stof en vuil kan verwijderen.

De modellen van Dyson, Miele en andere merken bevatten vaak zelfs heel handige extra’s en moderne technologie. Wat dacht je van een app om de batterijstatus te bekijken? Of laserlicht om te beoordelen of de vloer wel echt schoon is?

steelstofzuigers vergelijken
steelstofzuiger dyson
draadloze steelstofzuiger
snoerloze steelstofzuiger

Snoerloze steelstofzuiger kopen

Wil je een steelstofzuiger kopen? Bekijk en vergelijk de verschillende modellen van de bekende en onbekende merken. Wij zetten het allemaal voor je op een rij. Bestel goed en goedkoop, omdat je bij Slimster in ieder geval niets over het hoofd ziet. Kies een webshop via Slimster en bespaar direct op de totale kosten van jouw nieuwe stofzuiger!