• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 189.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
Lichtstraat vervangen

Lichtstraat vervangen

Lichtstraat offerte
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Heb je een lichtstraat in je woning en wil je deze laten vervangen? Of je nu een nieuwe lichtstraat plaatst of je oude lichtstraat laat vervangen: je wilt natuurlijk nooit te veel betalen. De bedrijven in het Slimster-netwerk kunnen jouw lichtstraat eenvoudig en goed vervangen tegen een betaalbaar tarief.

Oude lichtstraat vernieuwen

Wil je jouw oude lichtstraat vervangen voor een lichtstraat van hetzelfde formaat? Dan hoeft een specialist geen speciale aanpassingen aan de dakconstructie uit te voeren. Dit scheelt tijd en arbeid, waardoor de kosten lager zullen zijn. Een lichtstraat vervanging kan op deze manier binnen een dag worden uitgevoerd. Zo geniet je snel en zonder veel overlast van je nieuwe lichtstraat.

Lichtstraat goed onderhouden

Je wilt natuurlijk dat je lichtstraat zo lang mogelijk meegaat. Hier is een goed onderhoud voor nodig. Controleer de lichtstraat regelmatig op beschadigingen en maak het glas en de profielen schoon. Zo voorkom je lekkages en andere problemen. Het schoonmaken van de lichtstraat verlengt de levensduur aanzienlijk. Liever niet zelf het dak op? Voor een complete onderhoudsbeurt kan je ook een specialist inschakelen. Hij kan ook bepalen of de lichtstraat aan vervanging toe is.

Kies het juiste schoonmaakmiddel Neem zeep dat vrij is van organische oplosmiddelen of schurende bestanddelen en gebruik overvloedig en schoon water bij het reinigen van de lichtstraat. Zo ben je jarenlang verzekerd van plezier van jouw lichtstraten.

Lichtstraat vervangen: welk materiaal?

Ga je jouw huidige lichtstraat vervangen? Dan kan je een lichtstraat plaatsen in hetzelfde materiaal of een ander materiaal kiezen. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken en prijs. We hebben alle informatie over de verschillende materialen voor je op een rij gezet:

Voordelig en snel je oude lichtstraat vervangen

Ben je op zoek naar een vakman die je oude lichtstraat kan vervangen? Bij Slimster brengen we in contact met maximaal 5 regionale bedrijven. Je vergelijkt zelf de prijsoffertes en beslist welke vakman de opdracht krijgt om je lichtstraat te vernieuwen.

Vrijblijvend lichtstraat-offertes vergelijken

123 Aanbouw
Daklichten Dakraam Gilde
Dakraam leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal