Lichtstraat vervangen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Heb je een lichtstraat in je woning en wil je deze laten vervangen? Of je nu een nieuwe lichtstraat plaatst of je oude lichtstraat laat vervangen: je wilt natuurlijk nooit te veel betalen. De bedrijven in het Slimster-netwerk kunnen jouw lichtstraat eenvoudig en goed vervangen tegen een betaalbaar tarief.

Oude lichtstraat vernieuwen

Wil je jouw oude lichtstraat vervangen voor een lichtstraat van hetzelfde formaat? Dan hoeft een specialist geen speciale aanpassingen aan de dakconstructie uit te voeren. Dit scheelt tijd en arbeid, waardoor de kosten lager zullen zijn. Een lichtstraat vervanging kan op deze manier binnen een dag worden uitgevoerd. Zo geniet je snel en zonder veel overlast van je nieuwe lichtstraat.

lichtstraat vervangen

Lichtstraat goed onderhouden

Je wilt natuurlijk dat je lichtstraat zo lang mogelijk meegaat. Hier is een goed onderhoud voor nodig. Controleer de lichtstraat regelmatig op beschadigingen en maak het glas en de profielen schoon. Zo voorkom je lekkages en andere problemen. Het schoonmaken van de lichtstraat verlengt de levensduur aanzienlijk. Liever niet zelf het dak op? Voor een complete onderhoudsbeurt kan je ook een specialist inschakelen. Hij kan ook bepalen of de lichtstraat aan vervanging toe is.

Kies het juiste schoonmaakmiddel
Neem zeep dat vrij is van organische oplosmiddelen of schurende bestanddelen en gebruik overvloedig en schoon water bij het reinigen van de lichtstraat. Zo ben je jarenlang verzekerd van plezier van jouw lichtstraten.

Lichtstraat vervangen: welk materiaal?

Ga je jouw huidige lichtstraat vervangen? Dan kan je een lichtstraat plaatsen in hetzelfde materiaal of een ander materiaal kiezen:

  • Houten lichtstraat vervangen
  • Aluminium lichtstraat vervangen
  • Kunststof lichtstraat vervangen
  • Stalen lichtstraat vervangen

Voordelig en snel je oude lichtstraat vervangen

Lichtstraat vervangen

Ben je op zoek naar een vakman die je oude lichtstraat kan vervangen? Bij Slimster brengen we in contact met maximaal 4 regionale bedrijven. Je vergelijkt zelf de lichtstraat offertes en beslist welke vakman de opdracht krijgt om je lichtstraat te vernieuwen.

Vrijblijvend lichtstraat-offertes vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis lichtstraat offertes?
Geheel vrijblijvend
Lichtstraat vervangen