• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Lichtkoepel met daktoegang prijzen

  Lichtkoepel met daktoegang prijzen

  Lichtkoepel offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 1.000,- Maximale kosten € 1.300,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.150,-
  Vanaf-prijs lichtkoepel daktoegang, afhankelijk van formaat.

  Krijg je een dakterras of ben je voor onderhoud vaak op het platte dak van je woning te vinden? Een lichtkoepel met daktoegang kan een handige manier zijn om snel en simpel het dak te betreden.

  Wat is een daktoegangskoepel? Een lichtkoepel met daktoegang is ideaal als je regelmatig het dak wilt betreden. Dit daklicht is eenvoudig tot wel 90 graden te openen. Deze dakkoepel met daktoetreding zorgt dus niet alleen voor veel lichtinval in huis, maar biedt ook toegang tot het dak.

  Voordelen lichtkoepel dakbetreding

  • Meer natuurlijk lichtinval in huis
  • Toegang tot plat dak of dakterras
  • Eenvoudig in gebruik
  • Diverse materialen en soorten

  Nadelen lichtkoepel dakbetreding

  • Duurder dan een vaste lichtkoepel
  • Raambeslag moet inbraakproof zijn

  Kosten lichtkoepel met daktoegang

  Afmeting lichtkoepel Prijs* Offerte
  90 x 90 cm € 1.000
  90 x 120 cm € 1.200 Gratis offertes
  100 x 100 cm € 1.100 Gratis offertes
  120 x 120 cm € 1.300 Gratis offertes

  * Vanaf-prijs lichtkoepels daktoegang incl plaatsen en BTW.

  Ben je op zoek naar een lichtkoepel met daktoegang en ben je benieuwd naar de kosten? De prijs van een daktoetredingsraam is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, afmetingen en eventuele extra opties. Ook het uurtarief van de vakman speelt een rol bij de prijsbepaling. Bekijk een indicatie van de prijzen van een lichtkoepel met daktoegang. Liever de exacte prijs weten?

  Prijzen daktoetredingsraam vergelijken

  Andere lichtkoepels bekijken?

  Prijsopbouw lichtkoepel met daktoegang

  Mogelijkheden met daktoegangskoepel

  Het materiaal heeft een grote invloed op de prijs van een daktoegangskoepel.

  Materiaalkeuze lichtkoepel en opstand

  Een lichtkoepel bestaat uit een koepel en een dakopstand. Voor de koepel heb je de keuze uit glas, acrylaat of polycarbonaat. Vlakke lichtkoepels worden doorgaans gemaakt van glas, maar voor de bolvormige koepels wordt veel acrylaat (plexiglas) of het inbraakwerende polycarbonaat gebruikt.

  Wat betreft de dakopstand heb je de keuze uit verschillende materialen, maar pvc en polyester zijn het meest bekend. Ga je de daktoegangskoepel regelmatig gebruiken, kies dan voor een daklicht van polycarbonaat en polyester.

  Formaat en vorm lichtkoepel

  Een lichtkoepel met daktoegang is beschikbaar in verschillende vormen en maten. Je kan kiezen voor een vierkante lichtkoepel of een rechthoekige lichtkoepel. Ook bepaal je zelf de grootte van de lichtkoepel met daktoegang.

  Isolatie van daktoegangskoepel

  De daktoegangskoepel is in verschillende isolatiewaardes te verkrijgen. Een lichtkoepel met daktoegang wordt veelal geplaatst boven een woonruimte, waardoor isolatie erg belangrijk is.

  Alles over isolatie

  Daktoegang op schuin dak

  Een daktoegangskoepel is geschikt voor een plat dak, maar wil je een schuin dak betreden? Dan is er ook een geschikt raam: het uitstapdakraam.

  Groendak aanleggen

  Wil je jouw dak omtoveren tot een mooie, groene tuin? Dan is een groendak wellicht een optie voor jou.

  Groendak aanbrengen

  daktoegangskoepel prijzen

  Daktoetredingsraam laten plaatsen door vakman

  Een daktoegangskoepel is niet eenvoudig te plaatsen en we raden aan om hiervoor een vakman in te schakelen. Zo weet je zeker dat de plaatsing correct gebeurt en de koepel wind- en waterdicht wordt gemonteerd. Vergelijk altijd meerdere bedrijven voor je een keuze maakt, want iedere vakman hanteert een eigen uurtarief. Door te vergelijken houd je de kosten in de hand.

  Bespaar op reis- en afvoerkosten Wil je slim besparen? Schakel dan de hulp in van een lokale of regionale vakman, en houd de reiskosten binnen de perken. Door ook zelf het bouwafval af te voeren, kan je nog wat meer geld besparen.

  Beste deal vinden voor nieuwe daktoegangskoepel

  Ben je op zoek naar een goede, maar voordelige manier om een lichtkoepel met daktoegang te laten monteren? Vraag gratis dakkoepel-offertes aan via Slimster en vergelijk tot wel 4 regionale bedrijven. Je beslist zelf welke vakman de opdracht krijgt.

  Vrijblijvend daktoegangskoepel offertes aanvragen

  123 Aanbouw
  Daklichten Dakraam Gilde
  Dakraam leverancier
  De Klussenier
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal