Dakopbouw in Utrecht

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar meer ruimte in huis? Creëer een hele nieuwe verdieping op je huis door een dakopbouw te plaatsen. In een stad als Utrecht is het niet altijd eenvoudig om uit te bouwen. Ga dus de hoogte in met een dakopbouw en geniet van meer ruimte in huis!

Dakopbouw voorbeelden

Dakopbouw voorbeelden

Inspiratie opdoen voor een dakopbouw op je woning? Bekijk onderstaande dakopbouw voorbeelden om diverse ideeën te ontdekken. Je kan de woning uitbreiden met een standaard dakopbouw, maar ook een opbouw op maat laten maken door een specialist.
Bekijken

Kosten dakopbouw Utrecht

Wat zijn de kosten van een dakopbouw in Utrecht? De dakopbouw prijzen verschillen, afhankelijk van het soort dakopbouw en welk bedrijf je kiest. Ieder bedrijf hanteert namelijk zijn eigen prijs: daarom is het vergelijken van offertes ook zo belangrijk.

Vergunningen en regelgeving

Of je nu woont in het centrum van Utrecht, in Zuilen of in Tuindorp: je hebt altijd een bouwvergunning nodig om een dakopbouw te plaatsen. Omdat je een nieuwe verdieping maakt op je woning, is een vergunning altijd vereist. Wil je niet zelf alles regelen rondom de vergunning? De bedrijven in ons netwerk nemen je alles met betrekking tot de vergunningaanvraag bij de welstand van gemeente Utrecht graag uit handen.

Alles over vergunningen?
Dakopbouw vergunning

Vergelijk dakopbouw-experts via Slimster

Ga voor een nieuwe dakopbouw op jouw woning in Utrecht. Vraag gratis dakopbouw-offertes aan en kom in contact met maximaal 4 specialisten die in de regio Utrecht actief zijn. Vergelijk deze specialisten op prijs-kwaliteitverhouding en beslis welke specialist de dakopbouw gaat plaatsen.

1138 dakopbouw-experts vergelijken

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Berendsen Dienstverlening
De Klussnier
Opbouwinéénweek.nl
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal