Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Dakopbouw in Utrecht

Dakopbouw in Utrecht

Dakopbouw offertes vergelijken
Gratis & vrijblijvend

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar meer ruimte in huis? Creëer een hele nieuwe verdieping op je huis door een dakopbouw te plaatsen. In een stad als Utrecht is het niet altijd eenvoudig om uit te bouwen. Ga dus de hoogte in met een dakopbouw en geniet van meer ruimte in huis!

Kosten dakopbouw Utrecht

Wat zijn de kosten van een dakopbouw in Utrecht? De dakopbouw prijzen verschillen, afhankelijk van het soort dakopbouw en welk bedrijf je kiest. Ieder bedrijf hanteert namelijk zijn eigen prijs: daarom is het vergelijken van offertes ook zo belangrijk.

Vergunningen en regelgeving

Of je nu woont in het centrum van Utrecht, in Zuilen of in Tuindorp: je hebt altijd een bouwvergunning nodig om een dakopbouw te plaatsen. Omdat je een nieuwe verdieping maakt op je woning, is een vergunning altijd vereist. Wil je niet zelf alles regelen rondom de vergunning? De bedrijven in ons netwerk nemen je alles met betrekking tot de vergunningaanvraag bij de welstand van gemeente Utrecht graag uit handen.

Alles over vergunningen?

Vergelijk dakopbouw-experts via Slimster

Ga voor een nieuwe dakopbouw op jouw woning in Utrecht. Vraag gratis dakopbouw-offertes aan en kom in contact met maximaal 4 specialisten die in de regio Utrecht actief zijn. Vergelijk deze specialisten op prijs-kwaliteitverhouding en beslis welke specialist de dakopbouw gaat plaatsen.

796 dakopbouw-experts vergelijken

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal