• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Brandalarm

  Brandalarm

  Ga naar

  Een brandalarm kopen, is van groot belang. Met een brandalarm in je huis of bedrijf word je direct gewaarschuwd als er brand ontstaat. Zo kun je snel vluchten en eventueel de brand blussen met brandblusmiddelen. Er zijn verschillende soorten brandalarm. Hier staan ze op een rij.

  Welk brandalarm kopen?

  Sommige soorten brandalarm alarmeren je als je aanwezig bent, anderen ook als je afwezig bent. Een brandalarm kan daarnaast direct hulpdiensten inschakelen (alarmsysteem met brandalarm) of actie ondernemen door te gaan blussen (sprinklerinstallatie). Je wilt een brandalarm kopen, maar weet niet welke? Hieronder staan de mogelijkheden op een rij.

  Brandalarm kopen en zelf plaatsen

  Een rookmelder en koolmonoxidemelder zijn prima zelf te kopen en plaatsen. Wij onderzochten voor jou wat de beste brandalarmen zijn, zodat je zelf op zoek kunt gaan naar het beste soort brandalarm.

  Wat doen bij brand?

  Vind de beste deal voor jouw nieuwe brandalarm

  Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf om jouw brandalarm te kopen en laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend brandbeveiliging offertes aan. Vervolgens ontvang je advies en vergelijkt maximaal 4 specialisten bij jou in de buurt op basis van prijs en kwaliteit. Kies het bedrijf dat het beste bij jou en jouw wensen past en vind de beste deal.

  Direct brandbeveiliging specialisten vergelijken

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal