Waterontharder kopen: wat is de beste keuze?

Heb je hard water en wil je de beste waterontharder kopen voor thuis of op kantoor? Dan is het belangrijk om te kijken naar verschillende soorten waterontharders en de capaciteit van een waterontharder. Ook andere factoren zijn van belang, zoals de hardheid van het water, levensduur en het merk van een waterontharder.

De beste waterontharders zijn beoordeeld op verschillende punten:

 • Prijs
 • Aantal reviews
 • Soort waterontharder
Soort waterontharder
Prijs*
Kopen?
1. Waterontharder Magneet Alpenwater PRO Vanaf € 125,99
2. Waterontharder All-in-one XL Vanaf € 97,50 Bol.com
3. Waterontharder Black Edition® Vanaf € 114,95
4. CalConditioner Waterontharder CC1500 Vanaf € 175 Bol.com
5. AquaStar Pro® Waterontharder Vanaf € 1.525

* Gemiddelde waterontharder kosten aanschaf, incl. btw.

waterontharder kopen
 • CalConditioner
 • Omega
 • AquaStar
 • AquaCell
 • Amfa4000
 • One Flow
 • New Generation
 • All-in-one XL
 • NoCalc
 • Fleck

Wil je een waterontharder zelf installeren? Dan zijn er verschillende merken waterontharders waar je uit kunt kiezen. De kwaliteit van de waterontharders varieert tussen de verschillende merken en elk waterontharder merk biedt zijn eigen prijs, kwaliteit en service aan. Het is daarom belangrijk om meerdere merken waterontharders met elkaar te vergelijken.

Benieuwd welke waterontharder je moet kopen? Naast de populaire waterontharders en beste koop waterontharders zijn er natuurlijk ook verschillende A-merken en B-merken beschikbaar. Je kunt natuurlijk voor de best geteste waterontharder gaan, maar de beste waterontharder is afhankelijk van jouw huidige situatie en wensen.

Je kunt o.b.v jouw wensen eenvoudig de beste waterontharder vergelijken in onderstaand overzicht:

Veel fabrikanten en webshops van waterontharders hanteren een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Bij sommige aanbieders kun je een onderhoudscontract afsluiten waarmee versleten onderdelen vervangen worden.

Ook zijn er verschillende aanbieders die een 'niet tevreden, geld terug' garantie aanbieden. Wanneer de ontkalker niet doet wat ie belooft, dan kun je deze vaak binnen 2 maanden retourneren. Echter verschilt dit per leverancier en is het verstandig om dit te bespreken met de leverancier.

waterontharders vergelijken

Beste waterontharder laten installeren?

Wil je een waterontharder bestellen, maar lukt het niet om zelf een waterontkalker te installeren of wil je de installatie gewoon laten doen? Een ervaren vakman heeft verstand van zaken en kan de waterontharder snel plaatsen. Het laten installeren van een waterontharder kost geld, maar zeker de investering waard. Je weet tenminste dat de installatie van een waterontkalker goed gebeurd.

Benieuwd naar de waterontharder prijzen?
Waterontharder prijs

Wil je een goedkope waterontharder kopen en zelf een waterontharder installeren? Vergelijk waterontharders en vergroot de kans dat je de beste waterontkalker voor jouw situatie kiest. Vraag gratis waterontharder offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 bedrijven die werken in jouw regio. Zo kan je goedkoop een eigen waterontkalker kopen en heb je altijd de beste deal.

Direct de beste waterontharders vergelijken

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal