Gratis verhuisbedrijf offertes

Zoek jij een betrouwbaar verhuisbedrijf in jouw regio? Vergelijk gratis verhuisoffertes en vind het verhuisbedrijf met de goedkoopste offerte!

Bespaar tijd & geld
Gratis verhuisbedrijf offertes

Online verhuisbedrijf offerte aanvragen

Offerte verhuisbedrijf

Wil jij vrijblijvend verhuis offertes aanvragen? Bij Slimster doe je dit eenvoudig:

  1. Vul het verhuisbedrijf offerte formulier hierboven in
  2. Wij zoeken de beste verhuisbedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail)
  3. Je ontvangt van ieder bedrijf een verhuisofferte
  4. Vergelijk deze verhuisbedrijf offertes op basis van jouw wensen
  5. Kies de beste deal voor jouw verhuizing

Waarom verhuizing offertes vergelijken via Slimster?

Wij nemen jou graag tijd en werk uit handen. Geen zin om verschillende verhuisbedrijven te benaderen om te wachten op hun offerte? Door via Slimster gratis verhuizen offerte aan te vragen kom je eenvoudig in contact met de beste verhuizers uit jouw eigen regio. Op basis van jouw wensen en situatie kunnen zij een prijsopgave uitbrengen, die jij vervolgens op je gemakje thuis kunt vergelijken. Zo vind je direct een erkende verhuizer voor de laagste prijs.

Bij Slimster vinden we het belangrijk dat je niet teveel betaalt voor jouw verhuisopdracht, maar een lage prijs mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom hebben wij een netwerk opgebouwd van erkende verhuizers die wij gecontroleerd hebben en goed werk leveren. Wij koppelen jouw opdracht aan ervaren en vakkundige verhuisbedrijven die werkzaam zijn in jouw regio.

Eenvoudig online offerte verhuisbedrijf aanvragen

Door het bovenstaande formulier in te vullen kun je heel eenvoudig een verhuisbedrijf offerte aanvragen. Om de beste bedrijven aan jouw klus te koppelen hebben we natuurlijk wel wat informatie van je nodig, zoals;

  • Huidige adres + adres nieuwe woning
  • Type woning
  • Bijzonderheden (zoals verhuislift nodig)

Dankzij je adresgegevens kunnen we voor je op zoek naar specialisten in de buurt. Zo betaal je geen onnodig hoog bedrag aan voorrijkosten. Op basis van het type woning kan het verhuisbedrijf inschatten hoeveel verhuizers er nodig zijn. Ook kan zo bepaald worden wat voor verhuiswagen nodig is. Woon je in een appartement zonder lift? Dan kan het gebruik van een verhuislift handig zijn om zware meubels naar beneden te krijgen.

Zodra jouw aanvraag is verstuurd, starten wij onze zoektocht naar de 4 beste verhuisbedrijven voor jou. Dit doen we in ons uitgebreide verhuisbedrijf netwerk. Je ontvangt per e-mail een overzicht van de bedrijven aan wie we jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Beste verhuisofferte vinden voor jou

Na het vergelijken van alle verhuisoffertes kun je een verhuisbedrijf kiezen dat voldoet aan jouw eisen. Natuurlijk is het ook mogelijk om vrijblijvende afspraken te maken met de bedrijven. Op deze manier krijg je een gevoel bij de specialist en kun je al jouw vragen face-to-face stellen. Ook kan de verhuizer naar aanleiding van een vrijblijvende afspraak een nog concretere prijsopgave geven. Dit omdat hij heeft kunnen inventarisen hoe groot jouw inboedel is en hoeveel mankracht daar voor nodig is.

Worden er nieuwe afspraken gemaakt? Dan ontvang je tijdens of na de afspraak een nieuwe verhuis offerte. Neem deze offerte goed door en vergelijk deze met offertes van andere bedrijven. Zo bepaal je uiteindelijk welk verhuisbedrijf de beste deal heeft en jouw verhuizing mag regelen.