Nieuwste Philips televisies van 2024

Nieuwste Philips televisies

Is jouw oude televisie aan vervanging toe en zoek je een Philips TV die van alle gemakken is voorzien? Dan kan het overzicht met de nieuwste Philips TV's van 2024 hieronder je vast wel bekoren. Omdat de innovaties op televisie-gebied elkaar in rap tempo opvolgen is het als consument belangrijk om goed te kijken naar de kenmerken van alle modellen. Waar we eerder enthousiast werden van de nieuwe Ultra HD (4K) beeldkwaliteit, verwachten we nu al weer meer door de ontwikkeling van Quantum Dot en HDR (High Dynamic Range).

Philips behoort tot de populairste televisie-fabrikanten in Nederland en de in 2024 verschenen modellen zijn dan ook uitgerust met veel nieuwe functies. Bij Slimster hebben we alle 2024 Philips TV's op een rij gezet. Vergelijk alle tv's van Philips op prijs en kwaliteit om de beste aanbieding te vinden!

1 resultaat
Philips 50PUS7608
50 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Philips 50PUS7608
7,0
27 reviews
€ 423,-
3 prijzen
50 inch
4K Ultra HD

Nieuwste Philips televisies 2024 vergelijken

Voor een actueel overzicht van de nieuwste Philips tv's van 2024 vind je op deze pagina. In de tabel vind je alle recent uitgebrachte Philips televisies en zie je direct de laagste online prijs. Je kunt alle nieuwe modellen vergelijken op specificaties, prijzen, levertijden en reviews. Zo vind je beslist de beste TV. Bedenk van te voren goed wat jouw wensen zijn, bijvoorbeeld qua afmeting, beeldkwaliteit en bepaal je maximale budget. Vergelijk vervolgens alle prijzen kieskeurig via Slimster en vind de beste online aanbieding!

Bekijk hier de beste Smart televisies van 2024
Beste Smart TV

Nieuwste Philips TV's

In het overzicht zie je alle Philips TV's die in 2024 op de markt zijn gebracht. De nieuwe Philips LED / LCD modellen onderscheiden zich door een luxe vormgeving en stoere zilveren of zwarte kleur. Wat jouw budget ook is, er is zeker een Philips televisie uit de nieuwe 2024 series te koop voor jou. Het aanbod is namelijk divers. Zo zijn er goedkope tv's met Full-HD beeldkwaliteit te kopen, maar ook duurdere Ultra HD modellen van 65-inch.

Het gros van de laatste Philips televisies behoort tot de Smart TV's. Het Android besturingssysteem maakt van tv kijken en surfen op het internet een uniform geheel. Het smart-platform is hierdoor makkelijk in gebruik en apps als Netflix en Uitzending Gemist stellen jou in staat om je favoriete series en programma's te kijken wanneer je maar wilt.

Philips heeft haar nieuwste TV's van 2024 al voorzien van HDR (High Dynamic Range), en daarbij onderscheiden ze zich met hun unieke Ambilight functie. Daarnaast is er ook ingezet op de ontwikkeling van OLED schermen. De Philips OLED tv's combineren een hoge kwaliteit met goede prijs. Vergelijk alle Philips tv's kieskeurig via onze website Slimster.nl. We helpen je graag bij het vinden van de beste online deal!

nieuwe philips tv
nieuwste tv philips

Nieuwste televisies van 2024

Welke nieuwe tv ga jij kopen? Om je te helpen bij het vinden van de beste televisie van 2024 hebben we alle nieuwste televisies voor je op een rij gezet. Op deze pagina heb je alle onlangs verschenen modellen van Philips kunnen vergelijken. Ga jij toch liever voor een ander merk? We hebben ook de nieuwste LG, Samsung en Sony TV's voor je geselecteerd!