Nieuwste Philips televisies van 2023

Nieuwste Philips televisies

Is jouw oude televisie aan vervanging toe en zoek je een Philips TV die van alle gemakken is voorzien? Dan kan het overzicht met de nieuwste Philips TV's van 2023 hieronder je vast wel bekoren. Omdat de innovaties op televisie-gebied elkaar in rap tempo opvolgen is het als consument belangrijk om goed te kijken naar de kenmerken van alle modellen. Waar we eerder enthousiast werden van de nieuwe Ultra HD (4K) beeldkwaliteit, verwachten we nu al weer meer door de ontwikkeling van Quantum Dot en HDR (High Dynamic Range). Philips behoort tot de populairste televisie-fabrikanten in Nederland en de in 2023 verschenen modellen zijn dan ook uitgerust met veel nieuwe functies. Bij Slimster hebben we alle 2023 Philips TV's op een rij gezet. Vergelijk alle tv's van Philips op prijs en kwaliteit om de beste aanbieding te vinden!

6 resultaten

Philips 65OLED907

65 inch , 4K Ultra HD , OLED
Philips 65OLED907
€ 2049,-
65 inch
4K Ultra HD

Philips 65OLED937

65 inch , 4K Ultra HD , OLED
Philips 65OLED937
€ 2658,-
65 inch
4K Ultra HD

Philips 77OLED937

77 inch , 4K Ultra HD , OLED
Philips 77OLED937
€ 3799,-
77 inch
4K Ultra HD

Philips 58PUS8507

58 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Philips 58PUS8507
€ 662,-
58 inch
4K Ultra HD

Nieuwste Philips televisies 2023 vergelijken

Voor een actueel overzicht van de nieuwste Philips tv's van 2023 vind je op deze pagina. In de tabel vind je alle recent uitgebrachte Philips televisies en zie je direct de laagste online prijs. Je kunt alle nieuwe modellen vergelijken op specificaties, prijzen, levertijden en reviews. Zo vind je beslist de beste TV. Bedenk van te voren goed wat jouw wensen zijn, bijvoorbeeld qua afmeting, beeldkwaliteit en bepaal je maximale budget. Vergelijk vervolgens alle prijzen kieskeurig via Slimster en vind de beste online aanbieding!

Nieuwste Philips TV's

In het overzicht zie je alle Philips TV's die in 2023 op de markt zijn gebracht. De nieuwe Philips LED / LCD modellen onderscheiden zich door een luxe vormgeving en stoere zilveren of zwarte kleur. Wat jouw budget ook is, er is zeker een Philips televisie uit de nieuwe 2023 series te koop voor jou. Het aanbod is namelijk divers. Zo zijn er goedkope tv's met Full-HD beeldkwaliteit te kopen, maar ook duurdere Ultra HD modellen van 65-inch. Het gros van de laatste Philips televisies behoort tot de Smart TV's. Het Android besturingssysteem maakt van tv kijken en surfen op het internet een uniform geheel. Het smart-platform is hierdoor makkelijk in gebruik en apps als Netflix en Uitzending Gemist stellen jou in staat om je favoriete series en programma's te kijken wanneer je maar wilt. Philips heeft haar nieuwste TV's van 2023 al voorzien van HDR (High Dynamic Range), en daarbij onderscheiden ze zich met hun unieke Ambilight functie. Vergelijk alle Philips tv's kieskeurig via onze website Slimster.nl. We helpen je graag bij het vinden van de beste online deal!

Nieuwste televisies van 2023

Welke nieuwe tv ga jij kopen? Om je te helpen bij het vinden van de beste televisie van 2023 hebben we alle nieuwste televisies voor je op een rij gezet. Op deze pagina heb je alle onlangs verschenen modellen van Philips kunnen vergelijken. Ga jij toch liever voor een ander merk? We hebben ook de nieuwste LG, Samsung en Sony TV's voor je geselecteerd!