LG 8K Ultra HD TV's

LG 8K Ultra HD TV's

De meeste Nederlanders hebben een 4K televisie in de woonkamer staan. Deze tv's bieden een hoge beeldkwaliteit en scherpe details. Maar wist je dat er tegenwoordig al 8K tv's worden geproduceerd? Deze televisies bieden een nog betere beeldkwaliteit en tonen jou de allerkleinste details van films, series en sportwedstrijden.

LG is een van de televisiemerken die bezig is met het ontwikkelen van 8K UHD tv's. Benieuwd naar het actuele aanbod 8K LG tv's? Vergelijk bij Slimster alle LG 8K Ultra HD TV's op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jou bij het vinden van de beste tv aanbieding!

2 resultaten
LG OLED88Z29LA
88 inch , 8K Ultra HD , OLED
LG OLED88Z29LA
Geen reviews
€ 17999,-
1 prijs
88 inch
8K Ultra HD
LG OLED77Z29LA
77 inch , 8K Ultra HD , OLED
LG OLED77Z29LA
Geen reviews
€ 7498,-
1 prijs
77 inch
8K Ultra HD

LG 8K Ultra HD TV's vergelijken

Een nieuwe televisie koop je niet zonder goed te vergelijken. Om een miskoop te voorkomen is het slim om alle LG 8K tv's kieskeurig te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij. Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle modellen te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk niet alleen naar de prijs, maar vergelijk de LG televisies bijvoorbeeld ook op HDR-ondersteuning, smart functies en refresh rate. Heb jij een LG 8K Ultra HD TV gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Check de productpagina voor alle prijzen en vind direct de goedkoopste webshop!

Op zoek naar de beste OLED tv?
Beste OLED tv's

LG NanoCell OLED 8K tv

Geniet met de LG NanoCell TV’s van spectaculaire kleuren en een ongekende beeldkwaliteit dankzij de NanoCell-technologie. Deze innovatieve en unieke techniek levert levendige kleuren op die ongeëvenaard zijn, waarbij de superieure beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek behouden blijft.

De LG OLED TV's biedne een krachtig contrast, waardoor je geniet van een perfecte kleurweergave. De NanoCell technologie zorgt ervoor dat je alleen de kleuren ziet die bedoeld zijn om in beeld te komen, ook als je schuin voor de tv zit. Deze techniek blokkeert met minuscule deeltjes onnodige lichtgolven. Combineer dit met de 8K Ultra HD techniek van LG en je hebt een onovertroffen beeldkwaliteit. Met een LG NanoCell OLED 8K TV verzeker jij jezelf (en je vrienden) van de beste filmavondjes thuis!

lg 8k tv
lg nanocell 8k

8K TV LG kopen?

Een 8K TV heeft een schermresolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is dus viermaal zo scherp als een 4K Ultra HD TV (3840 x 2160 pixels). En 16 keer scherper dan een Full HD TV, welke 1920 x 1080 pixels biedt. De verschillen in beeldkwaliteit zijn dus erg groot. Vooral wanneer je net gewend bent aan een 4K televisie. Zo ervaar je met een 8K UHD tv nog scherpere beelden en zie je alle details.

Overtuigd van de LG 8K Ultra HD TV's van 2024? Via Slimster vind je altijd de beste tv aanbieding online. Vergelijk de LG modellen en selecteer de webwinkel met de laagste prijs. Een 8K LG TV kopen was nog nooit zo simpel en voordelig!