Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Lichtstraat in uitbouw

Lichtstraat in uitbouw

Ga naar

Wil je een uitbouw laten plaatsen en zoveel mogelijk lichtinval creëren? Laat dan een lichtstraat in de uitbouw monteren: zo profiteer je ook van daglicht vanaf boven. Heb je al een uitbouw en vind je het eigenlijk te donker? Je kunt ook in een bestaande uitbouw een lichtstraat maken.

Inspiratie opdoen?

Wat kost een uitbouw met lichtstraat?

Ben je benieuwd naar de prijzen van een lichtstraat voor je uitbouw? De lichtstraat zorgt uiteraard voor een hogere prijs van de uitbouw. Bekijk de algemene uitbouw prijzen en lichtstraat kosten. Zo krijg je een beeld van de kosten. Houd er wel rekening mee dat de lichtstraat minder montagekosten met zich meebrengt als je hem tegelijkertijd met de uitbouw laat plaatsen. Wil je de lichtstraat in een bestaande uitbouw plaatsen?

Lichtstraat in uitbouw plaatsen?

Nieuwe uitbouw met lichtstraat

Laat je een uitbouw plaatsen? Voeg dan gelijk een lichtstraat toe voor extra daglicht. Voordeel: je betaalt slechts eenmaal voorrijkosten.

Lichtstraat in bestaande aanbouw

Heb je al een aanbouw en wil je hier een lichtstraat in laten plaatsen? Dan brengt dit extra montagekosten en voorrijkosten met zich mee.

Mogelijkheden met lichtstraat in aanbouw

Een uitbouw met lichtstraat biedt vele mogelijkheden. Je hebt keuze uit het soort aanbouw en het lichtstraat materiaal.

Aan de hand van materiaal, afmetingen en stijl bepaal je zelf de gewenste look van de uitbouw én lichtstraat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met een uitbouw? Doe dan uitbouw inspiratie op.

Uitbouw met lichtstraat laten plaatsen door vakman

Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw uitbouw van een lichtstraat kan voorzien? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt deze vakmannen op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf wie de opdracht krijgt.

30 lichtstraat-specialisten vergelijken

123 Aanbouw
Daklichten Dakraam Gilde
Dakraam leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal