Eufy IP camera's

Eufy IP camera's

Eufy IP camera’s zijn slimme beveiligingscamera’s voor binnen en buiten het huis. De Eufy IP camera detecteert bewegingen en stuurt de beelden in Full HD via een gebruiksvriendelijke app naar je toe. Zo kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden. En belangrijker nog: direct ingrijpen als er ongenode gasten voor de deur staan. Op zoek naar de beste IP camera van Eufy by Anker voor jou? Op Slimster.nl kun je de verschillende mogelijkheden eenvoudig vergelijken.

9 resultaten
Eufy 3 Duo Pack
Eufy 3 Duo Pack
5,4
136 reviews
€ 471,-
4 prijzen
Eufy Eufycam 2 Pro Uitbreiding
Eufy Eufycam 2 Pro Uitbreiding
9,0
155 reviews
€ 120,-
4 prijzen
Eufy Eufycam Indoor 2K Pan & Tilt
Eufy Eufycam Indoor 2K Pan & Tilt
8,7
689 reviews
€ 54,-
3 prijzen
Eufy EufyCam 2 Pro - 2 camera's + 1 basisstation Wit
Eufy EufyCam 2 Pro - 2 camera's + 1 basisstation Wit
7,8
478 reviews
€ 299,-
3 prijzen
Eufy Spotlight Cam Pro Solar 2K
Eufy Spotlight Cam Pro Solar 2K
7,1
56 reviews
€ 118,-
4 prijzen
Eufy eufyCam 2 Pro 3-Cam Kit
Eufy eufyCam 2 Pro 3-Cam Kit
8,9
471 reviews
€ 386,-
3 prijzen
Eufy Eufycam 2 - 3 camera's + Basisstation Wit
Eufy Eufycam 2 - 3 camera's + Basisstation Wit
Geen reviews
€ 529,-
1 prijs
Eufy Spotlight Cam Pro 2K
Eufy Spotlight Cam Pro 2K
8,8
8 reviews
€ 145,-
1 prijs
Eufy 4G Starlight
Eufy 4G Starlight
7,9
7 reviews
€ 449,-
1 prijs

Alle Eufy IP camera's vergelijken

De IP beveiligingscamera’s van Eufy zijn er voor binnen en buiten. Bedraad en draadloos. En in diverse resoluties: van 2048x1080 tot 3840x2160 pixels. Bekijk alle Eufy IP beveiligingscamera’s op Slimster. Selecteer de modellen waar je meer over wilt weten. En klik op ‘Producten vergelijken’. Zo krijg je alle specificaties in één overzicht te zien. Klik voor nog meer specificaties door naar de specifieke productpagina van de Eufy IP Camera waarin je geïnteresseerd bent. En leer zo ook meer over functies als bewegingsdetectie, nachtzicht en koppeling met zonnepanelen.

Zoek jij de beste IP camera van 2024?
Beste IP camera's

De beste beveiligingscamera’s van Eufy by Anker

Wat voor jou de beste Eufy IP camera is, hangt helemaal af van jouw wensen en eisen. Op basis van reviews en ervaringen van experts kunnen we natuurlijk wel al een aantal favorieten op een rij zetten. Dit zijn de beste Eufy IP camera’s voor verschillende situaties:

  • Eufy EufyCam Indoor Cam 2K Pan & Tilt: voor het beveiligen van een complete kamer in huis, dankzij een breedhoeklens en de mogelijkheid om 360° te draaien.
  • Eufy Eufycam Floodlight 2K: voor het beveiligen van de tuin en de mogelijkheid om inbrekers af te schrikken door de felle lampen op afstand in te schakelen.
  • Eufy 4G Starlight: voor het beveiligen van een diepe tuin waarbij je camera buiten bereik van de wifi is. Deze werkt namelijk met 4G-verbinding.

Goede inbraakbeveiliging met meer Eufy IP camera’s

Voor een complete inbraakbeveiliging kun je naast de losse Eufy IP camera’s ook een Eufy HomeBase aanschaffen. Dit is het basisstation voor alle Eufy IP beveiligingscamera’s en deurbellen. De HomeBase zorgt ervoor dat elk apparaat is verbonden met internet. Je kunt er de vastgelegde beelden van je IP camera’s mee opslaan en ze vervolgens overal bekijken. Zo beveilig je eenvoudig je hele huis. Van iedere kamer tot elke hoek van de tuin. Kies je niet voor een HomeBase? Dan kun je jouw Eufy IP camera ook gewoon gebruiken met de Eufy app, waarvoor je op abonnementsbasis betaalt.

Door alle Eufy by Anker IP camera's te vergelijken via Slimster, vind je altijd de goedkoospte aanbieding!