• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 141.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Soorten openslaande tuindeuren

Soorten openslaande tuindeuren

Ga naar

Openslaande tuindeuren bieden de uitgelezen kans om meer lichtinval in je woning te krijgen. Ook kan je dankzij deze terrasdeuren je tuin en woning met elkaar verbinden. Gooi al met de eerste zonnestralen van het jaar de deuren open en geniet van de frisse buitenlucht in je woning. Maar, wat zijn de mogelijkheden wat betreft openslaande tuindeuren?

Handige openslaande tuindeuren De standaard openslaande tuindeuren bestaan uit twee stolpdeuren die in een deurkozijn zitten. Deze stolpdeuren sluiten in elkaar en hebben geen middenkozijn. Hierdoor kan je een extra grote doorgang creƫren wanneer je beide deuren opent.

Openslaande tuindeur modellen

De openslaande terrasdeuren zijn te voorzien van extra opties. Zo kan je terrasdeuren met zijlichten laten plaatsen of voor openslaande tuindeuren met bovenlicht gaan. Zo creëer je nog meer lichtinval in je woning en trek je ook de stijl van de tuindeuren door naar de raamkozijnen.

Ontdek materialen voor openslaande deuren

Openslaande tuindeuren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Deze materialen hebben ieder hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Vergelijk de tuindeur materialen met elkaar of bekijk de individuele materialen:

In één oogopslag de prijzen van verschillende materialen bekijken? Ontdek dan de algemene openslaande tuindeuren prijzen.

Beste deal vinden voor je nieuwe openslaande terrasdeuren

Ben je op zoek naar een betrouwbare vakman om je tuindeuren te plaatsen? Vraag gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale specialisten. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist met wie je in zee gaat.

Direct 557 deur-bedrijven vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal