• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Velux dakramen

Ben jij op zoek naar dakramen van de hoogste kwaliteit? Grote kans dat een Velux dakraam voldoet aan al jouw eisen. Het merk Velux is een begrip geworden op het gebied van dakvensters en lichtstraten. Velux staat bekend om haar ruime assortiment dakramen en zeer hoge kwaliteit. Hierdoor behoort Velux tot de meest populaire dakraam merken in Nederland. Op Slimster lees je meer info over Velux dakramen en vraag je gratis offertes aan om de laagste prijs te vinden!

Kenmerken Velux dakraam

 • Ruim assortiment
 • Hoogste kwaliteit dakramen
 • Bekendste merk in Nederland
 • 3 tot 10 jaar garantie

Velux prijzen

De prijzen van een Velux dakraam liggen over het algemeen hoger dan die van Fakro of Luxtra dakvensters. Hier krijg je echter wel de allerhoogste kwaliteit en service voor terug. Op onze indicatieve dakraam kosten pagina kun je gemiddelde vanaf prijzen bekijken.

75 jaar ervaring met dakvensters

Ruim driekwart eeuw geleden werd het eerste Velux dakraam geplaatst in een Deense school. Tegenwoordig worden dakvensters en accessoires van Velux aan grondige tests onderworpen in hun testcentrum in Denemarken. De kozijnen en het HR++ isolatieglas van dakramen moeten winddicht en waterdicht zijn. Daarom test Velux onder anderen de volgende situaties:

 • Zware regenbuien
 • Extreem lage en hoge temperaturen
 • Sterke geluidsgolven
 • Krachtige bewegingen

Duurzaamheid

De dakramen van Velux worden ook getest op hun duurzaamheid en robuustheid bij openen en sluiten. Zo wordt een Velux dakraam herhaaldelijk open en dicht gedaan om het mechanisme te testen. Daarnaast worden de ramen getest op langdurige blootstelling aan UV-straling.

Hoge kwaliteit Velux dakramen

Door het verpakkingsmateriaal en het logistieke proces te optimaliseren heeft Velux milieuvriendelijke en kwalitatieve producten gecreëerd. Zo worden de houten dakramen van Velux gemaakt van hout met een FSC-keurmerk. Dit certificaat toont aan dat alle houten Velux producten geproduceerd worden met hout uit duurzaam beheerde bossen. Door de hoge kwaliteit van het hout weet jij zeker dat de Velux dakramen een lange levensduur hebben. Onverwacht tussentijds onderhoud is verleden tijd!

Garantie Velux dakvenster

Ook na de plaatsing van jouw dakvensters staat Velux garant voor de kwaliteit. Daarom krijg je 3 tot 10 jaar garantie op alle Velux dakramen en producten. Laat je een Velux dakraam monteren? Dan heb je standaard een fabrieksgarantie van tien jaar. Velux raamdecoratie en zonwering, welke je als extra optie voor je dakvenster kunt laten installeren, hebben een garantie van drie jaar.

Ruim assortiment dakramen

Toen Velux begon met de productie van dakramen was er slechts één soort dakraam verkrijgbaar. Dit venster was leverbaar in één maat en met één bedieningsmethode. Tegenwoordig is Velux het merk met het grootste assortiment aan soorten en maten dakramen. Bij Velux kun je terecht voor hoge kwaliteit tuimelvensters, uitzetvensters, balkondakramen en meer.

Direct gratis Velux dakraam offertes vergelijken!

Ben jij op zoek naar de laagste prijs voor het plaatsen van een Velux dakvenster? Slimster brengt jou in contact met dakraam specialisten uit jouw regio. Vul ons offerteformulier in en ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk de prijsoffertes rustig thuis en laat je adviseren door een ervaren vakman. Kies vervolgens het bedrijf met de beste aanbieding en laat voordelig jouw nieuwe Velux dakramen monteren!

 • Ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes
 • Vrijblijvend adviesgesprek met vakman mogelijk
 • Voordeligste prijs voor Velux dakraam inclusief montage
 • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten