Top 10 airco installateurs in Bodegraven

Ben je op zoek naar het beste airco bedrijf in Bodegraven? Bekijk de top 10 airco installateurs die gevestigd of werkzaam zijn in Bodegraven. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw airco door vrijblijvende airco offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met airco specialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit. Zo koop jij goedkoop je nieuwe airco of laat je je bestaande airco installatie checken.

Aangesloten airconditioning bedrijven in Bodegraven kunnen zowel airco's plaatsen als repareren. Zowel het installeren als reparatie van een airco moet tenslotte gedaan worden door een gecertificeerd STEK airco-bedrijf. Zo kunnen zij:

 • Airco installeren: er zijn verschillende soorten airco's die je kunt laten plaatsen; single split airco, multi split airco of een monoblock airco. De (multi) split airco is de meest gekozen airco, omdat deze een of meerdere ruimten kan koelen of verwarmen. Daarnaast is een split airco perfect te combineren met zonnepanelen, waardoor je energiezuinig je huis kunt verwarmen in de winter of koelen in de zomer.
 • Airco onderhouden: in sommige gevallen is onderhoud aan de airco verplicht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel die je airco bevat. Vaak staat dit op je airco vermeld, maar we raden sowieso aan om minimaal 1 keer per jaar je airconditioning te laten onderhouden door een airco specialist.

 • Tip! Sluit een airco onderhoudscontract af me een lokaal. Zo heb je geen omkijken meer naar het onderhouden van je airco. En dit is vaak goedkoper dan spoed reparatie en dichterbij betekend minder of zelfs geen voorrijkosten voor de airco monteur.

In Bodegraven hebben we 10 gecertificeerde airco-specialisten gevonden. Vraag vrijblijvende airco offertes aan om in contact te komen met maximaal 3 airco bedrijven en adviseurs die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze airco installateurs onder andere op basis van de prijsoffertes, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste airco bedrijf voor jouw airco.

77 resultaten
1: Airco-Force
10
1 review
Airconditioning Werkzaam in Bodegraven
Bleiswijk Actief sinds 2021
Wij als Airco-Force zijn hier om u te ontzorgen van uw installatie. Met een rustige sfeer komen wij bij u installeren. Onze installateurs hebben al 8 jaar ervaring in het vak en he
2: Reftech airconditioning
10
1 review
Airconditioning Werkzaam in Bodegraven
Sassenheim Actief sinds 1998
3: Weverduurzamen.nl
9,0
18 reviews
Zonnepanelen Airconditioning Werkzaam in Bodegraven
's-Gravenhage Actief sinds 2008
4: FRESH AIRCO B.V.
9,0
2 reviews
Airconditioning Werkzaam in Bodegraven
's-Gravenhage Actief sinds 2020
5: Van Bakkum Installaties
9,0
2 reviews
CV-ketel Loodgieter Badkamer Werkzaam in Bodegraven
Wateringen Actief sinds 2021
Wij van Van Bakkum Installaties zijn een jong en enthousiast team met een passie voor het vak, daarom staat kwaliteit bij ons hoog. En dat begint met goede materialen en profession
6: Airco Centraal
8,0
1 review
Airconditioning Werkzaam in Bodegraven
Vianen Actief sinds 2020
Welkom bij Airco Centraal! Met trots bieden wij hoogwaardige airconditioningoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche s
7: Groendrecht B.V.
Geen reviews
Airconditioning Isolatie Zonnepanelen Werkzaam in Bodegraven
Rotterdam Actief sinds 2023
8: Allround ClimaWorks
Geen reviews
Warmtepomp Airconditioning Werkzaam in Bodegraven
Rijswijk Actief sinds 2023
Wil jij er lekker koeltjes bijzitten in de zomer? Of besparen op je stookkosten in de winter? Dat kan! Met een airconditioning van Allround Climaworks weet je zeker dat je het best
9: Van Der Hoeven Installatiebedrijf B.V.
Geen reviews
Zonnepanelen Warmtepomp Laadpaal Werkzaam in Bodegraven
Stolwijk
10: Unica Installatietechniek B.V.
Geen reviews
Zonnepanelen Warmtepomp Laadpaal
Bodegraven

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 09:01Krommenie
 • 09:00Obdam
 • 08:59Obdam
 • 08:40Schiedam

Waar we voor staan

 • Ervaren airco installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 904 reviews