Top 10 airco installateurs in Amersfoort

Ben je op zoek naar het beste airco bedrijf in Amersfoort? Bekijk de top 10 airco installateurs die gevestigd of werkzaam zijn in Amersfoort. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw airco door vrijblijvende airco offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met airco specialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit. Zo koop jij goedkoop je nieuwe airco of laat je je bestaande airco installatie checken.

Aangesloten airconditioning bedrijven in Amersfoort kunnen zowel airco's plaatsen als repareren. Zowel het installeren als reparatie van een airco moet tenslotte gedaan worden door een gecertificeerd STEK airco-bedrijf. Zo kunnen zij:

 • Airco installeren: er zijn verschillende soorten airco's die je kunt laten plaatsen; single split airco, multi split airco of een monoblock airco. De (multi) split airco is de meest gekozen airco, omdat deze een of meerdere ruimten kan koelen of verwarmen. Daarnaast is een split airco perfect te combineren met zonnepanelen, waardoor je energiezuinig je huis kunt verwarmen in de winter of koelen in de zomer.
 • Airco onderhouden: in sommige gevallen is onderhoud aan de airco verplicht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel die je airco bevat. Vaak staat dit op je airco vermeld, maar we raden sowieso aan om minimaal 1 keer per jaar je airconditioning te laten onderhouden door een airco specialist.

 • Tip! Sluit een airco onderhoudscontract af me een lokaal. Zo heb je geen omkijken meer naar het onderhouden van je airco. En dit is vaak goedkoper dan spoed reparatie en dichterbij betekend minder of zelfs geen voorrijkosten voor de airco monteur.

In Amersfoort hebben we 10 gecertificeerde airco-specialisten gevonden. Vraag vrijblijvende airco offertes aan om in contact te komen met maximaal 3 airco bedrijven en adviseurs die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze airco installateurs onder andere op basis van de prijsoffertes, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste airco bedrijf voor jouw airco.

95 resultaten
1: ABO technisch beheer
10
2 reviews
Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Soest Actief sinds 1996
2: Klimaatservice Dreumel
10
1 review
Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Dreumel Actief sinds 2023
3: Aircomakelaar
9,0
19 reviews
Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Ermelo Actief sinds 2017
4: Binnenklimaatexpert
9,0
13 reviews
Warmtepomp Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Culemborg Actief sinds 2006
5: KISO Installatietechniek
9,0
9 reviews
Airconditioning Laadpaal Werkzaam in Amersfoort
Almere Actief sinds 2019
6: Florusse & Busch duurzame installaties
9,0
5 reviews
Zonnepanelen Airconditioning Warmtepomp Werkzaam in Amersfoort
Apeldoorn Actief sinds 2022
7: Airco HP B.V.
9,0
5 reviews
Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Soest Actief sinds 2021
Airco HP is een installateur met ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn actief in de airconditioning, warmtepompen, ventilatie, horeca afzuiging en koeltechniek. Alle bekende airconditi
8: Airco Heat Point
9,0
3 reviews
Warmtepomp Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Baarn Actief sinds 2023
9: FRESH AIRCO B.V.
9,0
2 reviews
Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
's-Gravenhage Actief sinds 2020
10: RVL Koeltechniek
8,0
7 reviews
Airconditioning Werkzaam in Amersfoort
Boven-Leeuwen Actief sinds 2021

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 08:01Sneek
 • 07:47Rosmalen
 • 07:41Hilversum
 • 06:50Dordrecht

Waar we voor staan

 • Ervaren airco installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 904 reviews