Top 10 airco installateurs in Noord-brabant

Ben je op zoek naar het beste airco bedrijf in Noord-Brabant? Bekijk de top 10 airco installateurs die gevestigd of werkzaam zijn in Noord-Brabant. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw airco door vrijblijvende airco offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met airco specialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit. Zo koop jij goedkoop je nieuwe airco of laat je je bestaande airco installatie checken.

Aangesloten airconditioning bedrijven in Noord-Brabant kunnen zowel airco's plaatsen als repareren. Zowel het installeren als reparatie van een airco moet tenslotte gedaan worden door een gecertificeerd STEK airco-bedrijf. Zo kunnen zij:

 • Airco installeren: er zijn verschillende soorten airco's die je kunt laten plaatsen; single split airco, multi split airco of een monoblock airco. De (multi) split airco is de meest gekozen airco, omdat deze een of meerdere ruimten kan koelen of verwarmen. Daarnaast is een split airco perfect te combineren met zonnepanelen, waardoor je energiezuinig je huis kunt verwarmen in de winter of koelen in de zomer.
 • Airco onderhouden: in sommige gevallen is onderhoud aan de airco verplicht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid koelmiddel die je airco bevat. Vaak staat dit op je airco vermeld, maar we raden sowieso aan om minimaal 1 keer per jaar je airconditioning te laten onderhouden door een airco specialist.

 • Tip! Sluit een airco onderhoudscontract af me een lokaal. Zo heb je geen omkijken meer naar het onderhouden van je airco. En dit is vaak goedkoper dan spoed reparatie en dichterbij betekend minder of zelfs geen voorrijkosten voor de airco monteur.

In Noord-Brabant hebben we 10 gecertificeerde airco-specialisten gevonden. Vraag vrijblijvende airco offertes aan om in contact te komen met maximaal 4 airco bedrijven en adviseurs die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze airco installateurs onder andere op basis van de prijsoffertes, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste airco bedrijf voor jouw airco.

304 resultaten
10
2 reviews
Zonnepanelen CV-ketel Laadpaal
's-Hertogenbosch Actief sinds 2023
Hoppenbrouwers Techniek bestaat als Technisch dienstverlener al 100 jaar. We installeren sinds 2021 ook bij consumenten nieuwe cv-ketels, (hybride-) warmtepompen, airco's en zonnep
10
6 reviews
Warmtepomp Airconditioning
Made Actief sinds 2022
Installatiebedrijf voor airconditioning
9,0
2 reviews
Airconditioning
Oss Actief sinds 2018
9,0
4 reviews
Warmtepomp Airconditioning
Rosmalen Actief sinds 2018
9,0
14 reviews
Warmtepomp Airconditioning
Tilburg Actief sinds 2021
9,0
9 reviews
Isolatie Airconditioning
's-Hertogenbosch Actief sinds 2022
Als best beoordeeld van Nederland volgens Google met 5 ⭐! Isolatie Collectief Nederland is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van woningisolatie. Wij werken enkel conform
9,0
12 reviews
Airconditioning
Rosmalen Actief sinds 2022
9,0
4 reviews
Airconditioning
Uden Actief sinds 2024
8,0
1 review
Airconditioning
Oss Actief sinds 2024
BVS Installatie is landelijk werkend en toonaangevend op het gebied van airco’s. Door onze ruime ervaring in de branche hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing! Kwa
8,0
26 reviews
Zonnepanelen Airconditioning
Neerkant Actief sinds 2021

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 17:24Delft
 • 17:18Drachten
 • 17:13Schiedam
 • 17:12Nieuwegein

Waar we voor staan

 • Ervaren airco installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 919 reviews

Vind airco installateurs in Noord-Brabant