Javascript is disabled, features may not work
Bosch afzuigkappen

Bosch afzuigkappen

Blijven kookdampen hangen tijdens het koken? Dan is jouw afzuigkap waarschijnlijk aan vervanging toe. Maar ook als je jouw keuken aan het renoveren bent of een compleet nieuwe keuken laat plaatsen is het slim om over het type afzuigkap na te denken. Bosch is één van de populairste fabrikanten van afzuigkappen in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vergelijk bij Slimster alle Bosch afzuigkappen en vind direct de beste aanbieding voor jouw nieuwe afzuigingssysteem!

Verschillende Bosch afzuigkappen

Bij Bosch kun je terecht voor alle soorten afzuigkappen. Zo produceren ze onder andere wandschouw afzuigkappen, vlakscherm afzuigkappen en plafond afzuigkappen. Welk type afzuigkap geschikt is voor jouw keuken is afhankelijk van het huidige afzuigsysteem, de ruimte in de keuken en de plek waar je de kap geplaatst wil hebben.

Nieuwe keuken laten plaatsen inclusief afzuigkap?
Gratis offertes

Plafondunits

De Bosch plafond afzuigkappen worden boven de kookplaat in het keukenplafond gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de afzuigkap nauwelijks opvalt en je meer bewegingsruimte hebt rondom het keukenblok. Ook valt het licht van de plafondkap perfect op je kookzones. Zo heb je niet alleen frisse lucht, maar ook meer ruimte.

Eilandschouwkappen

Heb jij een kookeiland laten plaatsen in jouw keuken? Dan zijn de Bosch eiland afzuigkappen precies wat je nodig hebt. Deze afzuigkap hangt vrij aan het plafond en is een modern meesterwerk. Het eiland afzuigingssysteem van Bosch is verkrijgbaar in veel verschillende designs, afmetingen en prijsklasses.

Werkbladafzuiging

Een relatief nieuw soort afzuiging van kookdampen bereik je met werkbladafzuiging. Deze afzuigsystemen van Bosch plaats je direct in het werkblad en dus niet boven de kookruimte. Zo wordt het damp van het koken bij de bron afgezogen. Er zijn Bosch inductiekookplaten met afzuiging, maar je kunt ook kiezen voor een downdraft afzuigkap naast de kookplaat.

Wandschouwkappen

De Bosch wandschouw afzuigkappen zijn enorm populair vanwege hun opvallende prestaties maar ingetogen design. Deze wandschouwkappen worden boven de kookplaat aan de muur gemonteerd. De wandafzuigkap van Bosch biedt een fantastisch ventilatieresultaat. Je hebt de keus uit diagonale, pyramide, box en verticale design afzuigkappen.

thumbs-up
Met de Bosch afzuigkappen ruik je alleen wat je wil ruiken tijdens het koken. Kookdampen worden krachtig afgezogen en de keuken blijft lekker fris!

Integreerbare afzuigkappen

Wil jij graag de strakke uitstraling van jouw keuken behouden? Dan is een Bosch geïntegreerde afzuigkap een goede keuze. Je ziet deze namelijk alleen wanneer je ze nodig hebt. Dit afzuigsysteem zit 'verborgen' in een keukenkastje boven de kookplaat. Ga je koken en wil je de kookdampen afzuigen? Dan trek je de afzuigkap uit tot een hoek.

Vlakschermkappen

Ook de vlakscherm afzuigkappen van Bosch zijn nauwelijks zichtbaar. Deze afzuigkap wordt in een bovenkast gemonteerd en kan vrijwel naadloos worden geïntegreerd in jouw keuken. Tijdens het koken trek je het vlakke gedeelte van de afzuigplaat uit om het afzuigoppervlak te vergroten. Niemand ziet of hoort deze vlakscherm kap.

Afzuigunits

De Bosch afzuigunits bieden veel installatieopties en kunnen volledig in een keukenkast worden geïntegreerd. Je kunt de afzuigunit aan de muur of recht boven een kookeiland laten monteren. Met de intensief-stand worden alle luchtjes, dampen en stoom direct weggezogen.

Onderbouw afzuigkappen

Wil jij de keuken niet compleet verbouwen, maar enkel de afzuigkap vervangen? Dan is de Bosch onderbouw afzuigkap een praktische keuze. Deze kan namelijk eenvoudig worden ingepast in jouw huidige keukendesign. De onderbouw afzuigkappen zijn ideaal in kleine keukens.

afzuigkap bosch
Toon alle afbeeldingen

Bosch afzuigkap kopen

Voor een nieuwe afzuigkap zit je bij Bosch meer dan goed. Door het ruime aanbod is er altijd een afzuigsysteem te vinden die past in jouw keuken en binnen jouw budget valt. Bij Slimster kun je alle Bosch afzuigkappen vergelijken op prijs, specificaties, reviews en levertijd. Heb jij een geschikte kap gevonden? Bestel jouw model dan veilig online bij de webshop met de laagste prijs.

Naast afzuigkappen voor frisse lucht tijdens het koken, kun je bij Bosch natuurlijk meer keukenapparatuur kopen. Zo maakt het Duitse merk kwalitatief hoogwaardige koelkasten, ovens, vriezers en nog veel meer. Bekijk hier alle Bosch keukenapparatuur.