Vergelijk gratis 4 markiezen offertes

Markiezen laten plaatsen als zonwering? Vraag direct vrijblijvend markiezen offertes aan en vergelijk tot wel 4 specialisten die in jouw regio actief zijn!

Bespaar tijd & geld
Vergelijk gratis 4 markiezen offertes

Online markiezen offerte aanvragen via Slimster

 1. Vul bovenstaand markiezen offerte formulier in
 2. Wij zoeken de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht
 3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
 4. Vergelijk de markiezen offertes
 5. Kies de deal die het beste bij je past

Waarom markiezen offertes vergelijken?

Zoek je goede zonwering voor je woning in de vorm van markiezen? Bij Slimster vraag je direct vrijblijvend en gratis markiezen offertes aan. Maar waarom moet je markiezen offertes vergelijken? Iedereen verdient de beste deal en door te vergelijken weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Je vergelijkt de offertes zelf eenvoudig op prijs, kwaliteit en service.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Offertes markiezen online vergelijken

Vraag eenvoudig markies offertes aan via bovenstaand formulier. Voordat we op zoek kunnen naar de juiste bedrijven, hebben we wat informatie van je nodig zoals je adresgegevens. Dankzij deze gegevens kunnen wij je koppelen aan de 4 beste specialisten die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten laag.

Na het versturen van jouw markiezen aanvraag starten we onze zoektocht naar tot wel 4 vakmannen voor jouw klus. Je ontvangt een e-mail met een overzicht van de vakmannen aan wie we jouw klus hebben doorgestuurd.

Beste deal vinden voor nieuwe markiezen

De vakmannen nemen contact met je op en sturen je een offerte toe. Je kunt aan de hand van deze markies offertes een eerste selectie maken:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de prijsofferte aantrekkelijk?
 • Wat zit er wel en niet bij de prijs inbegrepen?

Na het vergelijken van deze markiezen offertes kun je een vrijblijvende afspraak maken met de specialisten van jouw keuze. Dit heeft enkele voordelen:

 1. De specialist neemt stalen mee, zodat je de mogelijkheden kunt zien.
 2. Je kunt face-to-face onderhandelen over de prijs.
 3. Je kunt (goedkopere) alternatieven bespreken met de specialist.

Na de afspraak stelt de specialist een nieuwe offerte op. Vergelijk deze offerte goed met offertes van andere bedrijven. Uiteindelijk bepaal jij welk bedrijf de beste markiezen offerte heeft.