Losse centrifuge kopen

Losse centrifuge

Heb jij natte kleding, dan kun je deze in een zeer korte tijd droogkrijgen met een centrifuge. Dit apparaat is een stuk kleiner dan de andere typen wasdrogers, maar is daardoor niet minder fijn. Bij dit apparaat stop je de natte was gemakkelijk en snel in het apparaat en laat je deze enkele seconden draaien. Vervolgens zul je zien dat jouw natte kleding er droog uitkomt. Met een centrifuge bespaar je daarom op energiekosten. Het apparaat is relatief klein, dus je kunt er geen volledige was in kwijt - hiervoor zul je de centrifuge meerdere malen moeten gebruiken. Bij Slimster vind je een actueel assortiment losse centrifuges van goede merken.

Centrifuges worden steeds minder verkocht in Nederland. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor warmtepompdrogers. Daarom is het aanbod centrifuges bij Slimster om te vergelijken steeds kleiner geworden. Dit komt vooral doordat een warmtepompdroger een stuk energiezuiniger is.

152 resultaten
Samsung DV80T5220AW
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A+++
Samsung DV80T5220AW
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg
LG RH80V5AV0Q
Warmtepompdroger , 8 kg , Energieklasse A++
LG RH80V5AV0Q
Geen reviews
€ 779,-
1 prijs
Warmtepompdroger
8 kg

Centrifuges vergelijken op Slimster.nl

Bij Slimster vind jij diverse typen centrifuges van goede merken, zoals Thomas en AEG. Beide merken hebben een jarenlange ervaring op het gebied van de productie van centrifuges. De centrifuges van deze merken zijn er zowel in kleinere uitvoeringen (3 kilo vulgewicht) als grotere modellen (5 kilo vulgewicht). Je kunt de verschillende apparaten met elkaar vergelijken op diverse producteigenschappen, om zo tot jouw perfecte keuze te komen. Wij tonen je bovendien de laagste online prijs, zodat je goedkoop online kunt kopen!

Voordelen centrifuge

  • Zeer snel drogingsproces
  • Besparen op energiekosten
  • Apparaat neemt weinig ruimte in beslag