• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 138.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vlakke lichtkoepel prijzen

Vlakke lichtkoepel prijzen

Ga naar
Minimale kosten € 550,- Maximale kosten € 1.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 775,-
Vanaf-prijs vlakke lichtkoepel, afhankelijk van formaat.

Wil je meer daglicht in je woning, maar wel een lichtkoepel met een strakke uitstraling? Dan is een vlakke lichtkoepel een goede optie. Vlakke lichtkoepels bestaan uit glas zonder onderbrekingen, waardoor ze een uitstekende isolatie hebben. Door de moderne look zijn deze dakkoepels erg geschikt voor moderne woningen.

Voordelen vlakke lichtkoepel

 • Strakke uitstraling
 • Bestaat uit één glazen deel
 • Goede isolatie
 • Diverse soorten

Nadelen vlakke lichtkoepel

 • Duurder type lichtkoepel
 • Niet geschikt voor schuin of hellend dak

Wat kost een vlakke lichtkoepel?

Afmeting lichtkoepel
Prijs*
Offerte
60 x 60 cm € 550
70 x 70 cm € 630 Gratis offertes
80 x 80 cm € 680 Gratis offertes
90 x 90 cm € 750 Gratis offertes
90 x 120 cm € 840 Gratis offertes
100 x 150 cm € 1.000 Gratis offertes

* Vanaf-prijs dubbelwandige vlakke lichtkoepel van acrylaat, incl plaatsing en btw.

De vlakke lichtkoepel prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de afmetingen, het materiaal en extra opties. Ook de montage speelt een rol: komt de lichtkoepel op de plek van een bestaand daklicht of wordt er een nieuwe koepel geplaatst? Bekijk een indicatie van de vlakke lichtkoepel kosten. Het gaat hier om vanaf-prijzen, inclusief plaatsing. De kosten lopen op wanneer je extra opties toevoegt of duurder materiaal kiest. Liever de exacte prijs weten van een vlakke dakkoepel?

Vlak daklicht prijzen vergelijken

kosten lichtkoepel vlak
Andere lichtkoepels bekijken?

Prijsopbouw vlakke lichtkoepel

Mogelijkheden met vlakke dakkoepel

Meer lichtinval creëren met behulp van een vlakke lichtkoepel? De prijs van dit daklicht wordt voor een belangrijk deel bepaald door het materiaal. We doelen hier op de materiaalkeuze, maar ook om de afmetingen, isolatie en extra opties.

Vlakke lichtkoepel en dakopstand

Het grote verschil tussen bolvormige en vlakke lichtkoepels is het gebruikte materiaal. Bij een bolvormige koepel heb je de keuze uit glas, acrylaat of polycarbonaat, maar een vlakke lichtkoepel bestaat doorgaans uit glas.

Wat betreft de dakopstand heb je bij een vlakke dakkoepel de keuze uit een pvc of polyester dakopstand. Polyester isoleert beter, pvc is voordeliger.

Formaat van vlak daklicht

Vlakke lichtkoepels zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Kies voor een vierkante vlakke dakkoepel of juist voor een rechthoekige vlak daklicht.

Vlakke lichtkoepel met isolatie

Waar ga je de vlakke lichtkoepel plaatsen? Komt de lichtkoepel in je woning, dan wil je dat de dakkoepel goed isoleert.

Meer over isolatie?

Toegang tot dak

Heb je een dakterras, dan kan je een vlakke lichtkoepel met daktoegang laten monteren. Deze vlakke lichtkoepel heeft hier meerdere functies: daglicht creëren, ventileren en toegang tot het dak verschaffen.

vlakke lichtkoepel prijs
Geschikt voor vochtige ruimtes Wil je graag een vlakke lichtkoepel in een vochtige ruimte, zoals een badkamer? Kies dan voor een platdakraam dat geopend kan worden om de ruimte eenvoudig te ventileren.

Vlakke lichtkoepel door vakman laten installeren

Een vlakke lichtkoepel installeren is geen eenvoudige klus. Je wilt dat dit daklicht wind- en waterdicht geplaatst wordt en kunt hier vast wel de hulp van een betrouwbare specialist bij gebruiken. We raden je aan om altijd meerdere bedrijven te vergelijken voor je een vakman kiest; zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Vergelijk regionale bedrijven bij Slimster en profiteer van enkele belangrijke voordelen:

 • Vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Snelle en correcte montage
 • Garantie na plaatsing
 • Opruimen bouwafval
 • Evt. regelen vergunning + bouwtekening
Bespaar op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

Beste deal vinden voor je vlakke dakkoepel

Een betrouwbare vakman vinden voor de plaatsing van jouw nieuwe vlakke lichtkoepel? Vraag gratis dakkoepel offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf wie de opdracht krijgt.

Vrijblijvend lichtkoepel specialisten vergelijken

123 Aanbouw
Daklichten Dakraam Gilde
Dakraam leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal