Top 10 glaszetters in Velp

Glaszetter gezocht in Velp? Bekijk de 10 beste glaszetters die werkzaam of gevestigd zijn in Velp. Bij Slimster vergelijk je vrijblijvend offertes op o.a. beschikbaarheid, prijs en reviews. Zo vind je het beste glaszetbedrijf voor jouw opdracht.

Zoek je een glasservice in de omgeving van Velp voor het vervangen of repareren van beglazing? Of heb je een glaszetter nodig voor de plaatsing van nieuw glas? Je kunt glaszetters inhuren voor allerlei verschillende werkzaamheden. De 3 meest populaire taken van glaszetbedrijven in Velp zijn:
  • Glas vervangen: is je glas lek of verouderd? Glaszetbedrijven vervangen je oude, beschadigde glas. Ook kunnen ze de isolatie van je beglazing verbeteren door HR++ of HR+++ glas te plaatsen.
  • Nieuw glas plaatsen: zoek je een glashandel voor het zetten van nieuw glas? Ook hiervoor vind je een geschikte glaszetter in Velp. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van veiligheidsglas, interieurglas, glas-in-lood en glazen deuren.
  • Glasschade herstellen: een sterretje in je beglazing of een kapotte ruit/glasplaat? De glaszetters in Velp kunnen ook glasreparaties uitvoeren of (indien nodig) het beschadigde glas vervangen.

Op zoek naar betrouwbare en vakkundige glaszetter in Velp? We hebben 10 goede glaszetters gevonden in Velp. Je vindt de beste glaszetter voor jouw opdracht door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met maximaal 4 geschikte glaszettersbedrijven. We koppelen jouw aanvraag aan glashandels die gevestigd of werkzaam zijn in Velp en aansluiten bij jou en je wensen. Je vergelijkt deze glasbedrijven o.a. op basis van prijs-kwaliteitverhouding, service, reviews en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie bepaal je uiteindelijk wie de beste glaszetter is voor jouw klus.

40 resultaten
9,0
8 reviews
Glaszetter Schilder Kozijnen Werkzaam in Velp
Utrecht Actief sinds 2016
2: RV Glasservice
Geen reviews
Glaszetter Werkzaam in Velp
Brakel Actief sinds 2022
3: Ariese Vastgoedonderhoud BV
Geen reviews
Schilder Kozijnen Zonwering Werkzaam in Velp
Arnhem
4: Stark Deuren B.V.
Geen reviews
Inbraakbeveiliging Deuren & puien Aannemer Werkzaam in Velp
Heteren
5: Regio Glas
Geen reviews
Glaszetter Ventilatie Werkzaam in Velp
Spankeren
6: Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels
Geen reviews
Aannemer Glaszetter Terrasoverkappingen Werkzaam in Velp
Beers
7: Bart Dijkhof Glas-, Schilder- en Spuitwerken B.V.
Geen reviews
Glaszetter Werkzaam in Velp
Eerbeek
8: Langenhuizen Glasservice
Geen reviews
Glaszetter Werkzaam in Velp
Heesch
9: T Van Hintum
Geen reviews
Deuren & puien Hovenier Zonwering Werkzaam in Velp
Oss
10: VB Betonboringen & Sleuvenzagen
Geen reviews
Aannemer Vloeren Glaszetter Werkzaam in Velp
Nistelrode