• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Elektricien offerte
  Ga naar

  Vind de juiste elektricien

  Bespaar 45%

  Boek direct online een elektricien bij jou uit de buurt. Bij spoed snel geregeld en meteen opgepakt door beschikbare elektriciens.

  • Vergelijk elektricien kosten en reviews.
  • Spoedklus of kies zelf je dagdeel.
  • Betaal wanneer de klus geklaard is.

  Online offerte elektricien aanvragen

  Vrijblijvend en gratis offertes van elektriciens aanvragen doe je eenvoudig via Slimster:

  1. Vul bovenstaand offerte formulier in
  2. Wij zoeken de beste elektriciens voor jouw opdracht
  3. Je ontvangt elektra offertes van ieder bedrijf
  4. Vergelijk deze offertes
  5. Kies de beste deal

  Waarom offerte elektricien vergelijken via Slimster?

  Wil je een offerte voor elektriciteit aanvragen, aansluiten van een tv offerte aanvragen of een offerte voor meterkast vervangen aanvragen? Wat je reden ook is, wij helpen je bij het vinden van een erkende elektricien. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen en de klus moet uiteraard ook goed uitgevoerd worden. Ongeacht jouw wensen raden we je altijd aan om meerdere offertes op te vragen. Bij Slimster kun je gratis en vrijblijvend elektricien offertes aanvragen en deze vervolgens vergelijken.

  Ook vind je online elektra informatie. Meer weten? De aangesloten vakmannen geven je ook graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

  Elektricien offertes vergelijken: waarop letten?

  Via Slimster kom je in contact met ervaren en erkende elektriciens. Je stuurt jouw aanvraag bij Slimster eenvoudig in via het elektricien offerte formulier. We hebben wat informatie van jou nodig om het juiste bedrijf voor je te vinden. Denk hierbij aan je adresgegevens, gewenste werkzaamheden en gewenst uitvoermoment. Zo kan je heel gericht elektricien offertes aanvragen en word je enkel gekoppeld aan elektriciens die in jouw regio actief zijn en bij jouw wensen passen.

  Na het versturen van jouw online elektra aanvraag gaan wij op zoek in ons netwerk van regionale elektra specialisten naar de juiste elektricien voor jouw wensen. Je ontvangt een e-mail met een overzicht van de elektriciens aan wie we jouw opdracht hebben doorgestuurd.

  Beste elektricien offertes vinden voor jou

  Je ontvangt offertes van de elektriciens gebaseerd op jouw wensen en omschrijving. Je kunt deze elektricien offertes vergelijken:

  • Controleer de prijs op de elektricien offerte.
  • Bekijk de werkzaamheden van de elektriciens die vermeld zijn.
  • Heeft de elektricien goede referenties?
  • Is het een erkende elektricien?
  • Heeft de elektricien bepaalde keurmerken in bezit?

  Na het vergelijken kun je een vrijblijvende afspraak maken met de elektriciens van jouw keuze. Zo kun je face-to-face onderhandelen over de offerte en (goedkopere) alternatieven bespreken.

  Tijdens of na de afspraak ontvang je een nieuwe prijsofferte. Neem deze offerte goed door en vergelijk deze met andere offertes. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welke elektricien offerte het beste is en welke elektricien jouw klus krijgt.

  Waarom Slimster
  Telefonische offerte? 088 - 222 1402 Werkdagen van 8:00 tot 18:00
  8.8
  216 reviews