• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Vergelijk beste dakkapel deals

Prijzen

Wat kost het om openslaande deuren te laten plaatsen?

Voorbeelden

Doe meer inspiratie op voor je openslaande tuindeuren.

Materialen

Ontdek welk materiaal geschikt is voor jouw schuifpui.

Wil je nieuwe openslaande tuindeuren laten plaatsen? Je kan bestaande tuindeuren vervangen of deuren plaatsen op de plek van vaste kozijnen. Door (openslaande) tuindeuren krijg je veel meer daglicht in je woning. Toch liever wat anders? Ga dan voor een schuifpui met glas, zodat jouw woning nog ruimer lijkt. Bij Slimster lees je meer over alle mogelijkheden en vraag je vrijblijvende prijsoffertes aan van tuindeur-specialisten!

Soorten tuindeuren

Er zijn verschillende soorten tuindeuren beschikbaar. Zo heb je de standaard deur, maar ook een dubbele openslaande deur. Liever een schuifdeur? Ga dan voor een schuifpui in plaats van een normale deur. Maar ook harmonicadeuren of een 4-seizoenen-pui behoren tot de mogelijkheden. De bij Slimster aangesloten bedrijven plaatsen alle soorten tuindeuren compleet op maat, zodat ze voldoen aan al jouw wensen!

Direct gratis openslaande tuindeur offertes vergelijken!

Wil jij nieuwe openslaande tuindeuren laten plaatsen door een erkend bouwbedrijf? Vul dan het offerteformulier in en ontvang tot wel 5 gratis offertes, geheel vrijblijvend. Via Slimster kom je in contact met lokale tuindeur-specialisten en vind je de beste aanbieding voor openslaande deuren inclusief montage!

  • Bespaar tot wel 45% op de prijs
  • Vergelijk gratis offertes
  • Alleen betrouwbare tuindeur specialisten
  • Bepaal zelf het bedrijf van jouw keuze
Vrijblijvend openslaande tuindeur-offertes vergelijken
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal