• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Vergelijk beste dakkapel deals

Prijzen

Wat kost het om een garagedeur te laten plaatsen?

Voorbeelden

Doe meer inspiratie op met de garagedeur voorbeelden.

Soorten

Welke soort garagedeur is het meest geschikt voor jouw garage?

Ben je op zoek naar een mooie en vooral handige garagedeur om jouw garage weer praktisch en veilig af te sluiten? Je hebt de keuze uit verschillende soorten deuren en diverse materialen. Lees snel verder en ontdek de beste mogelijkheid voor jou. Benieuwd naar de voordeligste prijs voor garagedeuren inclusief plaatsing? Vraag gratis offertes aan via Slimster!

Aandrijving: elektrisch of handmatig?

Er zijn verschillende manieren om garagedeuren te openen. Je kan de deur handmatig openen, met een hendel of een trekkoord. Het is ook een optie om de deur elektrisch te openen. Dit kan met behulp van een afstandsbediening of zelfs met sensoren. Een elektrische garagedeur zorgt voor meer comfort en gemak, maar is wel duurder dan een garagepoort met handbediening.

Materiaal voor garagedeuren

Vroeger werden de meeste garagedeuren gemaakt van metaal, maar tegenwoordig zijn hout en kunststof populair. Aluminium en stalen deuren zijn daarentegen ook mogelijk. Kunststof heeft een voordeel op het gebied van isolatie en duurzaamheid, terwijl hout juist weer een authentieke uitstraling heeft. De bij Slimster aangesloten specialisten plaatsen garagedeuren en deurkozijnen van het door jou gewenste materiaal.

Direct gratis garagedeur-offertes vergelijken!

Is jouw oude garagedeur toe aan vervanging en zoek jij een betrouwbare specialist uit jouw regio? Via Slimster ontvang je tot 5 gratis offertes en kom je vrijblijvend in contact met erkende bedrijven die garagedeuren plaatsen. Vergelijk en kies de beste aanbieding!

  • Ontvang tot 5 gratis offertes
  • Vrijblijvend adviesgesprek met specialist
  • Alleen zorgvuldig geselecteerde bedrijven
  • Bespaar tot maar liefst 45%