Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Beste CO2 blussers

Beste CO2 blussers

Ga naar

Ben jij op zoek naar een goedkope brandblusser, die geschikt is voor kleine branden van vloeistof of elektrische apparatuur? Dan is een CO2 blusser een goede keuze. Deze brandblussers worden ook wel koolzuursneeuwblussers genoemd. Je kunt ze goed gebruiken in de keuken, bij o.a. brand van een tosti-ijzer of waterkoker. Bij Slimster hebben we de beste CO2 blussers voor je onderzocht. Bekijk hier de Beste Koop & Getest koolzuursneeuwblussers!

Voordelen CO2 blusser

 • Goedkope brandblussers
 • Weinig schade aan apparatuur
 • Voor vloeistof en elektriciteitsbranden

Nadelen CO2 blusser

 • Niet geschikt voor blussen op personen
 • CO2 blusser heeft weinig bluskracht
 • Vlammen kunnen opnieuw oplaaien

Beste CO2 blusser 2021

Wil jij de beste brandblusser van dit jaar kopen? Houd dan rekening met de inhoud van de brandblusser en voor welke soort branden de blusser geschikt is. Op basis hiervan kan je de beste koop en beste getest CO2-blusser bepalen. Om jou te helpen hebben wij het aanbod CO2 blussers beoordeeld.

In onze CO2 blusser test hebben we gekeken naar factoren als de prijs, capaciteit, mix van chemicaliën (belangrijk om te weten voor welke soorten brand het blusmiddel geschikt is) en gebruiksgemak. Bekijk hier de beste brandblussers van dit moment.

Beste Koop CO2-blussers

Uit onze CO2 blusser test is de Ecofex CO2 Brandblusser 5kg als Beste Koop naar voren gekomen. Lees hieronder meer over deze brandblusser en zie direct waar je deze voor de laagste prijs kunt kopen.

Ecofex CO2 Brandblusser 5kg

beste koop co2 blusser

De Ecofex CO2 Brandblusser 5kg is de koolzuursneeuw brandblusser met de beste prijs/kwaliteitsverhouding van 2021. Deze brandblusser is vooral geschikt voor het blussen van vloeistoffen en heeft daarom brandklasse B. Het CO2-gas verdrijft voor korte tijd de aanwezige zuurstof. Een groot voordeel van deze brandblusser is dat hij geen nevenschade aanricht. Daarnaast heeft het een optimaal bedieningscomfort en daarom snel inzetbaar door de eenvoudige bediening.

De CO2 brandblusser van Ecofex is met een inhoud van 5 kilogram geschikt voor gebruik in huis of in kleine winkels. Deze brandblusser is vorstbestendig en gecertificeerd volgens de EN-3 veiligheidsnorm. Wil jij de beste CO2 blusser voor een lage prijs kopen? Bij Slimster vind je altijd de goedkoopste online aanbieding!

Voordelen

 • Temperatuurbestendig (-30 tot 60 graden)
 • Geen nevenschade door blussen
 • Inhoud van 5 kg
 • Beste prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen

 • Niet geschikt voor het blussen van mensen
 • Alleen voor vloeistofbranden (B)

Ecofex CO2 Brandblusser 5kg bestellen?

Aanbieder
++ Bekijk
De winkel van ons allemaal

Beste Getest CO2 brandblusser

Uit ons brandblusser onderzoek is de Jockel CO2 Brandblusser 5kg 89B als Beste Getest naar voren gekomen. Lees hieronder meer over deze koolzuursneeuwblusser en zie direct waar je deze voor de beste deal kunt kopen.

Jockel CO2 Brandblusser 5kg 89B

jockel co2 blusser
beste co2 blussers
co2 brandblusser

De Jockel CO2 Brandblusser 5kg 89B is voor ons de Beste Getest brandblusser van 2021. Deze koolzuursneeuwblusser is geschikt voor het blussen van vloeistoffen (brandklasse B) en brandende elektrische apparatuur. Het grootste voordeel van een Jockel CO2 blusser is dat de blusstof geen reststoffen achter laat bij gebruik. Deze CO2 blussers is geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld hoogspanningsinstallaties, computerruimten, laboratoria en industrie.

Deze CO2 blusser van Jockel is duurder in aanschaf, maar dan verzeker jij jezelf wel van de allerhoogste kwaliteit. Met een blusrating van 89B en rijkskeurmerk geeft de Jockel brandblusser jou een veilig gevoel in huis. Hij is makkelijk op te hangen met de meegeleverde ophangbeugel. Zo kun je elke ruimte voorzien van een goede brandblusser. Bij Slimster vind je natuurlijk de beste aanbieding voor deze Jockel CO2 brandblusser!

Voordelen

 • Geleverd met handige ophangbeugel
 • Voor vloeistoffen en elektrische apparaten
 • Zorgt niet voor nevenschade
 • Allerhoogste kwaliteit van Jockel

Nadelen

 • Deze CO2 blusser is duurder
 • Niet geschikt voor blussen personen

Jockel CO2 Brandblusser 5kg 89B kopen?

Aanbieder
++ Bekijk
De winkel van ons allemaal

Wat is een CO2 brandblusser?

Een CO2 blusser is een brandblusser die je voornamelijk in de keuken gebruikt. Het is een kleine brandblusser en vooral geschikt voor het blussen van vloeistoffen (B) en elektrische apparaten. Deze koolzuursneeuwblussers zijn gevuld met koolstofdioxide en laten geen reststoffen of nevenschade achter. Een nadeel is dat CO2 brandblussers geen indringend vermogen hebben. Het gas verdrijft voor korte tijd de zuurstof om de vlammen te doven. Wordt er gestopt met blussen, dan kan de brand weer oplaaien.

Bij het kopen van een CO2 blusser heb je de keus uit 2 kg en 5 kg brandblussers. Met een 2 kg CO2 blusser kun je ongeveer 14 seconden blussen, een 5 kg blusser heeft vermogen voor 30 seconden blussen. Zoals je ziet zijn deze blussers geschikt voor kleine branden. Voor grotere branden kun je beter kiezen voor een poederblusser of schuimblusser.

Houd CO2 blusser op de juiste plek vast De expansiekoker (of sneewkoker), aan het uiteinde van de slang wordt extreem koud (tot -80 graden Celsius). Houd CO2 blussers daarom altijd vast aan het handvat (tussen slang en zwarte expansiekoker). Dit om derdegraads brandwonden door de extreme kou te voorkomen!
beste co2 blusser

Merken CO2 blussers

In de winkel kun je veel verschillende brandblussers kopen. Vaak zijn er ook zeer goedkope (huis)merk CO2 blussers te koop. Maar wil jij zeker zijn van de beste kwaliteit en bescherming tegen brand in huis? Kies dan voor een betrouwbaar merk brandbeveiliging. In onze CO2-blusser test hebben wij merken als o.a. Mobiak, Flameline, Jockel, Gloria en Ajax.

Beste CO2 blussers kopen?

Aanbieder
++ Bekijk
De winkel van ons allemaal

Beste brandblussers 2021

Is een CO2 blusser niet precies wat je zoekt? Bij Slimster hebben we natuurlijk niet alleen de beste CO2 brandblussers getest. Je kunt bij ons ook de beste poederblussers, schulmblussers, rookmelders en CO-melders bekijken. Zo helpen we jou bij het vinden van de hoogste kwaliteit brandbeveiliging voor jouw woning of bedrijf.

Brandbeveiliging advies

Kan jij wel wat advies over brandbeveiliging gebruiken? Bij Slimster kun je direct gratis brandbeveiliging offertes aanvragen van specialisten uit jouw eigen regio. Deze experts kunnen jou adviseren of de beste brandblussers, brandalarmen en rookmelders voor in huis of op de zaak. Door te vergelijken kun jij eenvoudig besparen op de kosten voor beveiligingsapparatuur. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!

Gratis brandbeveiliging offertes vergelijken

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal