• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 157.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kosten toilet renoveren

Kosten toilet renoveren

Minimale kosten € 100,- Maximale kosten € 600,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 350,-
Vanaf-prijs toilet, afhankelijk van materiaal, soort toilet en extra opties. Exclusief montage.

Heb je nog geen toilet in je badkamer en heeft dat juist wel je voorkeur? Of wil je de oude wc in die ruimte vervangen voor een nieuw toilet? Ook het toilet wil je onderdeel maken van de rest van de ruimte. Dit kan je op verschillende manieren doen. Lees verder voor de mogelijkheden en kosten van een toilet in de badkamer.

Waarom wc vervangen? Een nieuwe wc in de badkamer kan verschillende redenen hebben: je hebt nog geen wc in deze ruimte of wil je oude toilet vervangen. Bij een complete badkamer renovatie hoort meestal ook een nieuw toilet. Het toilet is namelijk, net als het andere sanitair, bepalend voor de uitstraling van de badkamer.
toilet badkamer renoveren

Toilet prijzen

Wat is de prijs van een nieuw toilet in de badkamer? De toilet prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het materiaal een rol, maar ook het type toilet en extra opties zijn van invloed op de prijs.

In de onderstaande tabel vind je de toilet kosten exclusief montage. Liever de exacte prijs inclusief plaatsing weten? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster. En ga je jouw hele badkamer renoveren? Bekijk dan alle badkamer prijzen.

Basic
Comfort
Luxe
Toilet € 100,- € 350,- € 600,-
Urinoir € 200,- € 500,- € 800,-

* Vanaf-prijs toilet, incl. btw. Exclusief plaatsing.

Vergelijk toilet montage prijzen
Prijsopbouw toilet 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Materiaal toilet renoveren

Het sanitair heeft een grote invloed op de uitstraling van je badkamer en het toilet vormt hier geen uitzondering op. Je bepaalt zelf welk toilet je laat plaatsen: ga je voor basic of voor luxe? Denk bij luxe bijvoorbeeld aan een dubbele spoeltechniek en een softclose sluiting van de bril. Ook het type toilet brengt keuzes met zich mee: ga je voor een staand of hangend toilet?

Ga je voor een moderne, luxe of juist klassieke look in je badkamer? Ook met het toilet kan je bijdragen aan de gewenste stijl. Laat je adviseren over de mogelijkheden door één van de specialisten in ons Slimster-netwerk.

Toilet laten installeren in badkamer

Wil je alleen het toilet in jouw badkamer laten plaatsen of ga je voor een renovatie van je hele badkamer? In beide gevallen is hulp van een ervaren vakman aan te raden. Vooral als het toilet verplaatst wordt of je een staande pot voor een hangend toilet vervangt. De montagekosten van een toilet door een specialist zijn opgebouwd uit:

  • Eventueel verwijderen oud sanitair
  • Eventueel aanleggen/verleggen leidingen
  • Het inmeten en installeren van het toilet
  • Het uurtarief van de vakman
Reis- en afvoerkosten besparen Wil je slim besparen? Laat het toilet dan plaatsen door een specialist uit de regio; zo houd je de reiskosten in de hand. Door ook nog zelf het afval af te voeren, houd je de kosten helemaal in de hand.

Eenvoudig toilet in badkamer laten renoveren

Genieten van een nieuw toilet in je badkamer, maar er zelf weinig tijd en energie aan kwijt zijn? Vraag gratis offertes aan via Slimster en laat de wc plaatsen door een vakman. Deze specialist kan je ook adviseren over alle mogelijkheden en je vragen beantwoorden. Door verschillende bedrijven en offertes te vergelijken, bespaar je eenvoudig op de kosten.

Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal