• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Trespa windveren

Een van de meest gebruikte soort boeiboorden, zijn Trespa windveren. Dit kunststof materiaal is erg sterk en duurzaam. De dakrandpanelen gaan hierdoor jarenlang mee en je hebt er daarnaast weinig onderhoud aan. Trespa planken bestaan uit een harde toplaag met in het midden een laag van samengeperste houtvezels. Een andere naam voor Trespa is HPL. Dit staat voor High Pressure Laminate. Lees hieronder meer info over Trespa boeiboorden en hoe je snel een voordelige vakman vindt voor de montage.

Voordelen Trespa windveren

 • Erg sterke materiaalsoort
 • Beschikbaar met houtnerf
 • Weinig onderhoud nodig
 • Duurzaam en lange levensduur
 • In veel kleuren verkrijgbaar

Nadelen Trespa boeidelen

Besparen op nieuwe Trespa boeiboorden?

Beste deal vinden voor Trespa boeiboorden + montage

Wil jij jouw oude of verrotte boeiboorden vervangen door Trespa boeidelen? Vind de beste kwaliteit voor de laagste prijs voor plaatsing via Slimster. Met één gemakkelijke online aanvraag, ontvang jij tot wel vijf offertes van verschillende bedrijven. Gratis en vrijblijvend. Jij vergelijkt de windveer-specialisten en kiest snel de beste deal voor de nieuwe Trespa dakrandbekleding.

Kosten Trespa boeidelen

Benieuwd naar de kosten voor Trespa windveren inclusief plaatsing door vakman? In de onderstaande prijslijst zie je wat je ongeveer per meter betaalt voor de Trespa boeiboorden. De uiteindelijke kosten hangen af van de afmetingen en het uurtarief dat de vakman vraagt. Daarom is het vergelijken van vakmannen heel verstandig. Trespa is qua prijs goedkoper dan Keralit boeidelen. Wil jij graag concrete prijzen vergelijken? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes via Slimster.

Materiaal windveer Prijs per meter*
Trespa boeidelen v.a. € 95,-
Keralit boeidelen v.a. € 135,-

*Richtprijs Trespa windveren inclusief btw en montage door specialist.

Wat is Trespa dakrandbekleding?

Trespa is eigenlijk een merknaam van een Nederlandse fabrikant van kunststof platen. Door het succes van dit merk worden soortgelijke kunststof boeidelen ook Trespa genoemd. Trespa boeiboorden bestaan uit verschillende lagen. Aan de buitenkant een zeer sterke toplaag. En binnenin zitten geperste houtvezels. Doordat de vezels zijn geïmpregneerd met fenolhars, heeft het weer geen invloed op het materiaal. Het materiaal gaat jarenlang mee en zorgt voor een strakke bekleding van jouw dakranden.

Trespa boeidelen met houtnerf

Kunststof heeft een strakke uitstraling, maar is ook verkrijgbaar met de houtnerfstructuur. Deze houtlook lijkt net op echt hout, maar heeft alle voordelen van kunststof dakrandpanelen.

Tip: Trespa is verkrijgbaar in vele kleuren. Ook kun je Trespa windveren schilderen net als hardhout. Het verven is wel iets lastiger dan bij normaal hout. Vraag een specialist naar meer informatie.

Afwerking met kunststof platen

De Trespa boeidelen zijn voor de afwerking van verschillende constructies en gebouwen. Je kunt jouw dakgoot of dakkapel ermee laten afwerken. Maar je kunt de beplating ook laten plaatsen op jouw uitbouw, garage of schuur. Voor platte daken worden meestal nog aluminium daktrimmen op de dakranden bevestigd.

Vind beste deal Trespa boeidelen + montage

Direct gratis Trespa boeideel-offertes vergelijken!

Boeidelen laten vervangen door nieuwe Trespa boeiboorden en laten bevestigen door een vakman? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste expert, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij gratis offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen. Het aanvragen van offertes voor windveren van het merk Trespa is helemaal gratis.

 • Vergelijk tot 5 gratis offertes
 • Zorgvuldig geselecteerde bedrijven
 • Vrijblijvende afspraak mogelijk
 • Bespaar tot 45% op de prijs