Siemens condensdroger kopen

Siemens condensdrogers

Het Duitse merk Siemens maakt naast condensdrogers ook andere huishoudelijke apparatuur. Siemens levert de beste kwaliteit en is al jaren één van de grootste leveranciers van wasdrogers. Condensdrogers van Siemens hebben over het algemeen een vulgewicht van 7 kg, 8 kg en 9 kilo. Met het energielabel B zijn ze redelijk energiezuinig. Je kunt naast een condensreservoir in veel gevallen ook kiezen voor een afvoerslang om het condenswater mee af te voeren. Meestal kun je bij Siemens condensdrogers kiezen voor een voorgeprogrammeerd programma (elektronische besturing) en handmatig de tijd instellen (tijdsgestuurd). Beide mogelijkheden zijn op de meeste apparaten aanwezig.

Daarnaast zijn er nog veel andere functies zoals stoomfunctie, een goed wolprogramma, uiteraard startuitstel en anti-kreukfase. Als extraatje hebben Siemens condensdrogers vaak ook trommelverlichting. Wanneer je besluit een Siemens droger te kopen heb je eigenlijk altijd een goede koop, ongedacht de aanbieding, dankzij de hoge kwaliteit en goede service.

4 resultaten
Siemens WP31G202NL
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Siemens WP31G202NL
Geen reviews
€ 590,-
4 prijzen
Condensdroger
8 kg
Siemens WT43N202NL
Condensdroger , 7 kg , Energieklasse B
Siemens WT43N202NL
Geen reviews
€ 411,-
2 prijzen
Condensdroger
7 kg
Siemens WP31G272NL
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Siemens WP31G272NL
7,6
3 reviews
€ 599,-
2 prijzen
Condensdroger
8 kg
Siemens WT43N292NL
Condensdroger , 8 kg , Energieklasse B
Siemens WT43N292NL
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Condensdroger
8 kg

Siemens condensdrogers vergelijken

Op Slimster kun je eenvoudig en snel een condensdroger van Siemens aanschaffen. Voordat je een keuze maakt, raden wij jou aan zoveel mogelijk verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Door verschillende eigenschappen, zoals prijs en afmetingen, vooraf te selecteren, filter je de ongeschikte machines er direct uit. Vervolgens kun je maximaal vier condensdrogers tegelijk vergelijken door op de daarvoor bestemde knop te klikken. Je krijgt dan een gedetailleerd overzicht. Wees nauwkeurig zodat je een gedegen en geïnformeerde keuze kunt maken. Wil jij een condensdroger van Siemens kopen? Wij hebben voor jou de webshops vergeleken zodat je altijd de goedkoopste aanbieding hebt!

Condens wasdroger Siemens kopen?

Voordat je beslist welke Siemens wasdroger je gaat kopen is het belangrijk om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt je hier graag bij op weg. Kijk bijvoorbeeld naar kenmerken als de energieklasse, het aantal droogprogramma's en condenswaterafvoer. Heb jij een condens wasdroger van Siemens gevonden die voldoet aan al jouw eisen? Dan kun je deze veilig online bestellen bij de webwinkel met de beste aanbieding!

Siemens produceert niet enkel condensdrogers. Wanneer je op zoek bent naar een energiezuinige droger kun je eens kijken naar de Siemens warmtepompdrogers. Deze zijn beter voor het milieu én helpen jou besparen op de energierekening. Maar ook voor een luchtafvoer droger zit je bij dit Duitse merk goed. Vergelijk alle Siemens luchtafvoerdrogers en vind de beste deal!

Op zoek naar de beste condensdroger van dit jaar?
Beste condensdrogers