• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Visgraat laminaat

Minimale kosten € 35,- Maximale kosten € 85,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 60,-
Gemiddelde prijs laminaat visgraat per m2, inclusief leggen.

Ben je op zoek naar een sfeervolle vloer met karakter, maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor hout? Laat dan laminaat in visgraat leggen voor een prachtige uitstraling.

Wat is visgraat laminaat?

Bij een laminaat met visgraat patroon zijn de laminaat stroken in een hoek van 60 graden gelegd. Zo ontstaat er een visgraat patroon of chevron motief. Worden de stroken in een hoek van 45 graden gelegd, dan heet het ook wel laminaat met Hongaarse punt.

Meer inspiratie opdoen?

Laminaat visgraat vloer prijs

Soort vloer
Prijs per m2*
Visgraat laminaat € 35 - 85

* Gemiddelde visgraat laminaat vloer prijs inclusief leggen en ondervloer.

Wil je een laminaat vloer met visgraat patroon in je woning laten leggen? De prijs van deze vloer wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het soort laminaat en het legloon van de vakman. Benieuwd naar de exacte visgraat laminaat prijs? Vraag dan gratis vloer-offertes aan via Slimster.

Ervaren vakman vinden

Prijsopbouw laminaat visgraat

Materiaalkosten van visgraat laminaat

Het materiaal speelt een rol bij de prijs van een laminaat vloer. Wat voor laminaat laat je leggen?

Mogelijkheden met laminaat

Naast het soort laminaat speelt ook een rol of je het visgraat laminaat wilt afwerken met plinten. En is er een ondervloer nodig voordat een vakman de vloer kan leggen? Ook dat zie je terug in de kosten van de vloer.

Arbeidskosten van ervaren vakman

Laminaat in visgraat leggen is niet eenvoudig: hoe meer ervaring iemand heeft, hoe eenvoudiger dit patroon gelegd wordt. Schakel daarom de hulp in van een vakkundige vakman die ervaring heeft met het leggen van laminaat vloeren in visgraat. Aangezien iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert, raden we je altijd aan om meerdere offertes te vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Voordelen vakman via Slimster

  • Gratis offertes vergelijken
  • Ervaren bedrijven uit de regio
  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Laminaat wordt vakkundig gelegd
  • Garantie op vloer en plaatsing
Bespaar op reis- en afvoerkosten Bij Slimster kom je enkel in contact met regionale bedrijven. Zo betaal je nooit te veel aan reiskosten. Nog meer besparen? Voer dan ook zelf het bouwafval af.

Visgraat laminaat kopen en laten leggen

Wil je de uitstraling van een houten visgraat vloer, zonder een hoge prijs te betalen? Laat dan een laminaat vloer met visgraat motief leggen. Vraag gratis vloer-offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die actief zijn in je regio. Door deze bedrijven te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

121 vloer-specialisten vergelijken
Vloerenfabriek.nl
Het Vloeren Magazijn
Kossen Woninginrichting
Vloeren Galerie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal