• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 98.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Tussenwoning vergroten

Tussenwoning vergroten

Woon je in een tussenwoning en wil je meer ruimte? Vaak heeft een rijtjeswoning weinig ruimte rondom het huis en er kan alleen aan de voorkant en achterkant worden aangebouwd. Toch kan je ook een tussenwoning op verschillende manieren vergroten, zoals:

Wat kost een tussenwoning uitbouw?

Wil je jouw tussenwoning vergroten? De prijs van een uitbouw is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze en afmetingen van de uitbouw. Ook is het van belang welke uitbouw je plaatst: bijvoorbeeld een serre, een dakkapel of een erker?

Ben je benieuwd naar de uitbouw prijzen aan een tussenwoning? We hebben een indicatie van de algemene uitbouw-prijzen op een rijtje gezet. Toch liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan via Slimster.

Uitbouw aan tussenwoning laten plaatsen
Prijsopbouw uitbouw tussenwoning 1. Materiaalkosten
2. Plaatsingskosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Rijtjeshuis uitbouwen

Er is vaak geen grote uitbouw mogelijk bij een rijtjeswoning, door het gebrek aan ruimte rondom de woning. Toch kan ook een kleine uitbouw al veel voordelen opleveren. Zo stijgt de waarde van je woning en vergroot je de leefruimte in huis.

Als je een uitbouw laat plaatsen, moet je ook bepalen hoe deze aanbouw eruit komt te zien. Op welke plek plaats je de uitbouw en wat zijn de afmetingen? Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten ramen en soorten deuren voor in de uitbouw.

Vergunning nodig bij uitbouw?

Om een uitbouw te mogen plaatsen aan een rijtjeshuis heb je in bepaalde gevallen een vergunning nodig. Aan de voorkant van de woning is altijd een omgevingsvergunning vereist. Aan de zij- en achterkant kan een uitbouw soms vergunningsvrij worden geplaatst, maar alsnog moet er voldaan worden aan richtlijnen en voorwaarden.

Bespaar op reis- en afvoerkosten Laat de uitbouw plaatsen door een regionale specialist en houd de reiskosten in de hand. Door ook zelf het afval af te voeren, bespaar je nog meer op de kosten.

Vind beste deal voor aanbouw

Op zoek naar een ervaren aannemer voor het vergroten van je rijtjeswoning? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Leg de offertes naast elkaar en vind eenvoudig de beste deal. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vind beste uitbouw-specialist voor je tussenwoning
Roiet Bouwbedrijf
Friese Aannemers Bedrijf & Rocel
De Aanbouw Expert
Bouwbedrijf van de Water
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal