• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Jaren 30 woning uitbouw

Jaren 30 woning uitbouw

In Nederland zijn er nog steeds veel woningen uit de jaren dertig van de twintigste eeuw te vinden. Een uitbouw aan deze woning gebeurt vaak in dezelfde stijl, maar kan natuurlijk ook juist een contrasterende uitstraling hebben.

Nieuwbouw in jaren 30 stijl Tegenwoordig worden er veel woningen gebouwd met een jaren 30 uitstraling. Door de uitbouw in dezelfde stijl te plaatsen, creƫer je een mooie eenheid.
jaren 30 uitbouw
jaren 30 aanbouw
uitbouw jaren 30 woning

Kosten uitbouw jaren 30 woning

Wil je een uitbouw aan je jaren 30 woning laten plaatsen? De uitbouw-prijzen kunnen variëren; ze zijn namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de afmetingen van de uitbouw, maar ook aan de soort uitbouw en de afwerking.

Ben je benieuwd wat een nieuwe uitbouw jou gaat kosten? Bekijk dan de algemene aanbouw-prijzen. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Wil je liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan via Slimster.

Uitbouw aan jaren 30 woning plaatsen

Wat is de jaren 30 stijl?

De bouwstijl uit de jaren dertig is een combinatie van romantische en klassieke kenmerken, zoals:

  • Glas-in-lood
  • Royale dak en geveloversteken
  • Fraaie entreepartijen
  • Bijzondere vormgeving van kozijnen en ramen
  • Veel details
  • Paneeldeuren

Bekijk de uitbouw voorbeelden om meer inspiratie op te doen voor een aanbouw aan je jaren 30 woning.

Moderne uitbouw technieken

Een jaren 30 woning heeft ook enkele mindere kanten. Een verouderde woning is van zichzelf niet goed geïsoleerd, tocht en heeft enkel glas. Maar deze punten kan je natuurlijk aanpakken tijdens een verbouwing. Op deze manier hebben je woning en uitbouw een jaren 30 uitstraling, maar dan wel volgens de moderne standaarden.

Vergunning nodig voor uitbouw?

Het is soms mogelijk om zonder vergunning een uitbouw te plaatsen aan een jaren 30 woning. Maar plaats je een erker aan de voorkant? Dan heb je altijd een vergunning nodig.

Uitbouw laten plaatsen door specialist

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw plaatsen? Vraag gratis aanbouw-offertes aan en ontdek de beste regionale bedrijven. Door deze specialisten te vergelijken, vind je zelf eenvoudig en snel de beste deal voor je uitbouw. Je beslist zelf welk bedrijf je in de arm neemt. Zo weet je wat je in huis haalt en bespaar je ook nog eens op de kosten.

Bespaar op uitbouw aan jaren 30 woning
Roiet Bouwbedrijf
Friese Aannemers Bedrijf & Rocel
De Aanbouw Expert
Bouwbedrijf van de Water
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal