• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 98.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Uitbouw hoekwoning

Uitbouw hoekwoning

Woon je in een hoekhuis en ben je op zoek naar meer ruimte? Een hoekwoning is vaak al ruimer dan een rijtjeshuis, maar met een uitbouw kan je nog meer extra ruimte creëren. Het voordeel van een hoekwoning is dat je ook de zijkant van het huis kunt uitbouwen.

Kosten uitbouw hoekwoning

De kosten van een uitbouw aan een hoekwoning kunnen variëren. Uitbouw-prijzen worden bepaald door verschillende factoren, zoals de afmetingen van de uitbouw, de materiaalkeuze en de afwerking. Laat je de uitbouw casco opleveren of al helemaal afwerken? Bij een volledige afwerking neemt de specialist ook zaken zoals het stucwerk voor zijn rekening.

Benieuwd naar de prijzen van een uitbouw aan een hoekhuis? We hebben de algemene uitbouw-prijzen op een rijtje gezet. Voor de exacte prijs van jouw nieuwe uitbouw vraag je gratis uitbouw-offertes aan via Slimster.

Uitbouw aan hoekwoning laten plaatsen
Prijsopbouw uitbouw hoekwoning 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Mogelijkheden hoekwoning uitbouwen

Het uitbouwen van een hoekwoning biedt veel mogelijkheden. Waar je bij een tussenwoning enkel aan de voorkant en achterkant kan uitbouwen, heeft een hoekwoning ook opties aan de zijkant. Enkele mogelijkheden:

Doe meer inspiratie op door de aanbouw voorbeelden te bekijken.

Vergunning nodig voor uitbouw aan hoekwoning?

Bij een hoekwoning heb je meer ruimte om een uitbouw te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld aan de zijkant van de woning bouwen. Voor het uitbreiden aan de zij- of achterkant heb je in bepaalde gevallen wel een vergunning nodig. En voor een uitbouw aan de voorzijde van de woning is altijd een omgevingsvergunning vereist. Wat zijn de voorwaarden en kosten van deze bouwvergunning?

Slim besparen op je nieuwe uitbouw Je kan handig besparen door de hulp van een regionale specialist in te schakelen. Zo houd je namelijk de reiskosten van de vakman in de hand. Door zelf het afval af te voeren, kan je nog meer besparen op de kosten.

Hulp inschakelen van uitbouw-specialist

Wil je jouw hoekwoning vergroten met een uitbouw? Schakel de hulp in van een vakkundig bouwbedrijf, door gratis offertes aan te vragen via Slimster. Je komt in contact met regionale bedrijven en vergelijkt zelf de prijsoffertes met elkaar. Zo vind je eenvoudig en snel de beste deal. En bespaar je tot wel 45%.

Slim besparen op aanbouw hoekwoning
Roiet Bouwbedrijf
Friese Aannemers Bedrijf & Rocel
De Aanbouw Expert
Bouwbedrijf van de Water
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal