• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 98.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Aanbouw zijkant woning

Aanbouw zijkant woning

Ben je op zoek naar een manier om je woning uit te breiden? Een uitbouw aan de zijkant van je woning geeft veel mogelijkheden om de leefruimte te vergroten, zoals:

  • een kantoor aan huis creëren
  • je woonkamer vergroten

  • je keuken uitbreiden
  • een speelkamer inrichten

Kosten aanbouw aan zijkant huis

Laat je een aanbouw aan de zijkant van je woning plaatsen? De prijs van een aanbouw wordt onder meer bepaald door de afmetingen van de aanbouw, de materiaalkeuze en de functie van de uitbouw. Vergroot je een bestaande kamer of creëer je een nieuwe ruimte, zoals een kantoor of garage?

Ben je benieuwd naar de prijzen van een aanbouw aan de zijkant van je huis? We kunnen een indicatie geven van de algemene uitbouw-kosten. Liever de exacte prijs weten van je nieuwe uitbouw? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan via Slimster.

Uitbouw plaatsen aan zijkant woning
Prijsopbouw uitbouw zijkant woning 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Mogelijkheden zijkant woning uitbouwen

Een uitbouw aan de zijkant van je huis kan je veel extra ruimte opleveren. Deze aanbouw kan enkel op de begane grond worden gebouwd, maar je kan ook meerdere verdiepingen laten aanbouwen. Afhankelijk van je wensen bepaal je zelf hoe groot de uitbouw wordt.

Een uitbouw aan de zijkant van je huis brengt enkele keuzes met zich mee. Welke ramen en deuren laat je plaatsen in de uitbouw? En laat je de uitbouw casco opleveren of volledig afwerken, inclusief stucwerk?

Het is natuurlijk niet bij iedere woning mogelijk om aan de zijkant uit te bouwen. Enkele woningen waarbij dit wel mogelijk is:

Vergunning nodig voor uitbouw?

Om een uitbouw te mogen plaatsen, heb je soms een vergunning nodig. Aan de zijkant van de woning is in de meeste gevallen een vergunning vereist. Kan je wel zonder vergunning een uitbouw laten plaatsen? Dan moet de aanbouw alsnog aan bepaalde voorwaarden voldoen

Op zoek naar een uitbouw-expert?

Wil je een uitbouw aan de zijkant van je woning plaatsen? Schakel dan de hulp in van één van de experts in het Slimster-netwerk. Vraag gratis offertes aan en vergelijk de prijsopgaven van regionale bedrijven. Beslis vervolgens zelf welke specialist jouw opdracht uit gaat voeren. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Bespaar op aanbouw aan zijkant woning
Roiet Bouwbedrijf
Friese Aannemers Bedrijf & Rocel
De Aanbouw Expert
Bouwbedrijf van de Water
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal