• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 98.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Uitbouw keuken

Uitbouw keuken

Breng je veel tijd door in de keuken en wil je meer ruimte creëren? Het uitbouwen van je keuken biedt veel mogelijkheden, zoals:

  • je keuken opnieuw indelen
  • een geheel nieuwe keuken plaatsen

  • je hebt ruimte voor een kookeiland of bar
  • je hebt plek voor een grote eettafel

Kosten van keuken aanbouw

De prijs van een keuken uitbouw kan erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van enkele factoren, zoals materiaalkeuze en grootte van de uitbouw. Ga je voor een compleet afgewerkte keuken of laat je de uitbouw casco opleveren? Laat je de keuken stucen? Al deze factoren zijn van invloed op de prijzen van een keuken uitbouw.

Benieuwd naar de uitbouw prijzen van een keuken? We hebben de algemene uitbouw-prijzen op een rij gezet. Voor de exacte prijs van je nieuwe keuken vraag je gratis uitbouw-offertes aan via Slimster.

Vergelijk uitbouw-prijzen voor keuken
Prijsopbouw keuken uitbouw 1. Materiaalkosten
2. Plaatsingskosten
3. Voorrijkosten
4. Afvoerkosten

Inspiratie voor keuken uitbreiding

Met een uitbouw krijg je meer ruimte in je keuken. Hoe ga je deze ruimte benutten? Plaats je meer keukenkastjes, een groter aanrechtblad of een grotere eettafel? Je hebt vele opties wat betreft de indeling van de keuken.

Maar ook wat betreft de uitbouw heb je vele opties. Wil je bijvoorbeeld openslaande tuindeuren of een schuifpui om je keuken en tuin te verbinden? Wat voor stucwerk wil je op de muren en het plafond?

Vergunning nodig?

In sommige gevallen kan je zonder vergunning een keuken uitbouw plaatsen. Je moet dan wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. In alle andere situaties heb je wel een omgevingsvergunning nodig.

Keuken uitbouw laten plaatsen door vakman

Wil je jouw keuken vergroten of verplaatsen naar een andere plek in je woning? Door een uitbouw te plaatsen, creëer je meer ruimte in huis. Schakel de hulp in van een specialist voor je keuken uitbouw en weet zeker dat de plaatsing correct plaatsvindt. Vergelijk altijd verschillende bedrijven voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Bespaar op de reiskosten Schakel de hulp in van een regionale of lokale specialist en bespaar op de reiskosten. Een andere manier om de kosten in de hand te houden, is door zelf het afval af te voeren.

Beste uitbouw-specialist vinden

Wil je binnen nu en een jaar je keuken gaan uitbreiden? Schakel dan de hulp in van een uitbouw-expert. Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven met elkaar. Je beslist vervolgens zelf voor welk bouwbedrijf je kiest. Je besparing kan op deze manier oplopen tot wel 45%.

Bespaar snel en slim op je keuken uitbouw
Roiet Bouwbedrijf
Friese Aannemers Bedrijf & Rocel
De Aanbouw Expert
Bouwbedrijf van de Water
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal