• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Uitbouw keuken

Breng je veel tijd door in de keuken en wil je meer ruimte creëren? Het uitbouwen van je keuken biedt veel mogelijkheden, zoals:

  • het opnieuw indelen van je keuken
  • het plaatsen van een geheel nieuwe keuken
  • ruimte voor een kookeiland of bar
  • plek voor een grote eettafel in de keuken

Kosten van keuken aanbouw

De prijs van een keuken uitbouw kan erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van enkele factoren, zoals materiaalkeuze en grootte van de uitbouw. Ga je voor een compleet afgewerkte keuken of laat je de uitbouw casco opleveren? Laat je de keuken stucen? Hoe zie je de keuken voor je, welke keukenapparatuur wil je geïnstalleerd hebben? Al deze factoren zijn van invloed op de prijzen van een keuken uitbouw.

Ben je benieuwd naar de kosten van de uitbouw van een keuken? We kunnen een indicatie geven van keuken uitbouw prijzen, maar vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan.

Inspiratie voor keuken uitbreiding

Met een uitbouw krijg je meer ruimte in je keuken. Hoe ga je deze ruimte benutten? Plaats je meer keukenkastjes, een groter aanrechtblad of een grotere eettafel? Je hebt vele opties wat betreft de indeling van de keuken.

Maar ook bij de uitbouw heb je vele opties. Wil je bijvoorbeeld openslaande deuren of een schuifpui die je keuken aan de tuin verbinden? Of ga je voor een betonlook op de muren? Laat je door één van de uitbouw-experts adviseren over de mogelijkheden bij een keuken uitbouw.

Vergunning nodig?

In sommige gevallen kan je zonder vergunning een keuken uitbouw plaatsen. Je moet dan wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. In alle andere situaties heb je wel een omgevingsvergunning nodig. Meer weten over vergunningen, de voorwaarden en kosten?

Beste uitbouw-specialist vinden

Wil je binnen nu en een jaar je keuken gaan uitbreiden? Schakel dan de hulp in van een uitbouw-expert. Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven met elkaar. Je beslist vervolgens zelf voor welk bouwbedrijf je kiest. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Slim en snel besparen op een keuken uitbouw?
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal